Gewoon goed

Snelle service! En goede / duurzame producten.

mooie producten en snelle service

Ben bekend met de materialen en kan ze probleemloos bestellen. Vanwege mij postuur vaker moeilijk een passende broek te vinden, hier zijn ze gewoon te bestellen.

duurzame producten voor de outdoor liefhebber

Mooie duurzame made in Europa producten zoals Wilma's Sweden, Coticule Belgie, Casstrom, Gransfors, Sasta (Finland), Keela (UK)

Prima service, kwaliteit spullen...

Snelle levering, prima kwaliteit spullen, koop hier graag...

A

Helemaal top

Snelle levering, overzichtelijke site. Ik miste een onderdeel uit mijn bestelling. Na melding hiervan werd het meteen opgelost. Dat noem ik service. Een winkel die weet hoe het moet.

Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Snelle levering, mooie produkten!

Letterlijk om 3 minuten voor 5 een bestelling gedaan, tien na vijf had ik al mail dat het verstuurd was. En de dag erna in huis! En een superassortiment!

Allerte opvolging van verzoek enm goede service

Product was niet op voorraad maar het verzoek geinformeerd te worden als er weer voorraad was, werkte perfect. Na de bestelling was het ( ivm weekend) in enkele dagen in huis, een dikke duim verdiend.

Makkelijk te bestellen, super snelle levering. Zeer tevreden!!!

Op zaterdag besteld en op maandag mijn pakje al ontvangen.

Goed op de hoogte gehouden en snel!

Snel geleverd, duidelijke mails, goed verpakt.

Snelste levering ( België > Nederland ) tot zover !

Zeer verrast met de supersnelle levering !!!

Top website, snelle levering, product voldoet geweldig aan de verwachting.

Top Bedrijf!

Overzichtelijke web-site, makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Super snelle levering top kwaliteit!

ik was stom verbaast dat de levering zo snel plaats vond ( Nederland --> België ) top!

Goede en snelle service

Via de bushcraftshop app gekocht. Snelle en goede service.

Een echte aanrader.

Ik werd erg vriendelijk en correct geholpen. Mails werden snel en met veel geduld beantwoord. Prijs was heel redelijk en de levering heel snel. Top!

Super, gewoonweg fantastisch

Donderdag middag eindelijk de hangmat van dd kunnen bestellen na problemen met de bankkaart, toch vrijdagavond nog geleverd. Super service en super ding dat doet wat het moet doen. Bedankt Bas voor de persoonlijke service

Snelle service, persoonlijke behandeling

Betalen met iDEAL lukte niet, maar mag een persoonlijk mailtje dat het geld binnen was en de bestelling onderweg.

Eerste ervaring is uitstekend

Ook telefonisch werd ik uitstekend geholpen. Via internet Beck olja besteld. Omdat ik van andere honden bezitters had vernomen dat dit een goed middel zou zijn tegen teken. Niet teveel en zelfs verdunnen is al goed. Je hond en huis ruiken wel een beetje anders maar alles voor het goede doel. Het is ook tegen muggen. We gaan het ervaren.

Koop al jaren bij de shop en nog steeds super tevreden over de service en toch nog betaalbare topspul die ze in het gamma hebben.

Evaren lui die je snel helpen met het vinden van de juiste spulletjes. Top zaak.

Perfect.

Goed contact. Snelle levering. Top zaak

Great product, great service

Bushcraft shop is my go to store whenever I need a bushcraft/ hiking product. They are fast, always deliver on time and perfect communication! They have limited product and that say enough, they look at quality. I definitly recommend this webshop.

Hele snelle levering

Avis sur Kiyoh