Pluspunten
Ik kan alleen maar vol lof over dit bedrijf spreken. Heb een groot deel van mijn buiten spullen hier vandaan zowel op kook gebied als kleding.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Pluspunten
Supersnelle levering en correct geinformeerd
Pluspunten
Top prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Fijne online bushcraft webwinkel waar je zo goed als alles kunt aanschaffen voor al je avonturen en dat voor scherpe concurrerende prijzen!
VerbeterpuntenBij sommige artikelen mis ik nog wat wat meer info over het artikel.
Pluspunten
Super uitgebreid assortiment! En de app is ook top!
Verbeterpuntenverhuizen met jullie pand naar Katwijk aan zee.. Middelburg is net even uit de route. Beetje flauw uiteraard maar ga het is combineren met een dagje uit naar zeeland, denk dat ik als een kind in de snoepwinkel ben in de showroom.
Pluspunten
Ik ben langs geweest in de winkel en ben uitstekend geinformeerd. Men heeft uitstekende productkennis en weet duidelijk waar men over praat.
Pluspunten
Super en snelle levering
Pluspunten
Kort, krachtig en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
erg professioneel en goed advies door praktijk kennis van de verkochte producten in het assortiment. Vriendelijk personeel wat meedenkt. ga zo door!!!!!!!
Pluspunten
Gedaan en geleverd volgens afspraak
Verbeterpunten-
Pluspunten
Pluspunten
Service is super
Pluspunten
Groot aanbod en snelle levering
Pluspunten
Al een paar keer eerder bij dit bedrijf besteld. Direct contact per mail. Supersnelle levering. Groot en breed assortiment. Fijne website
Pluspunten
Goede aftersales Leuke producten
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.