Pluspunten
Perfecte snelle levering, duidelijkewebsite
Verbeterpunten.
Pluspunten
Kwalitatief top spullen, verder gewoon betrouwbaar
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Aanbod, artikel beschrijving, kwaliteit, lever betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Weer heel tevreden met bestelling!
Pluspunten
Alles prima : goed materiaal , communiceren correct , leveren vlot .
Pluspunten
Top kwaliteit. Geleverd op de dag en tijd die was voorspeld. Super blij met mijn pan!
Pluspunten
heel open naar de klanten en er wordt ook alles aan gedaan om zo snel mogelijk te helpen bij onduidelijkheden. Levertijd is top! Ik ben heel blij met de winkel en ik maak er heel graag gebruik van!
VerbeterpuntenSoms mis ik nog wat spullen die mij toch heel interessant lijken. bijvoorbeeld enkele producten van de UCO lanterns lijken mij een goede toevoeging voor de wat kleinere portemonnee. een los punt, waar het bedrijf niet zoveel aan kan doen, is dat ik het prettig vindt als de mensen hun ervaringen delen en dus een review geven of ze tevreden zijn, maar dat doen er maar heel weinig.
Pluspunten
Mijn vooraf uitgezochte jas bij de zaak zelf bij de shop gaan halen kreeggoede adviezen en alle ruimte om te passen. Tussendoor prettigegesprekken over het gebruik de mensen weten waarde over praten
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie.
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie, snelle en verzorgde levering. Ik kom zeker terug!
Pluspunten
Bij opnemen contact wordt er goed met me meegedacht en komen we samen tot een goede oplossing. Tegelijk met de communicatie krijg ik links toegestuurd naar de betreffende producten die ik dan gelijk kan bekijken.
VerbeterpuntenGa vooral zo door ☺️
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Top winkel had laatst een mooi voorbeeld van de klant gerichtheid mijn solo pot 900 was kapot gegaan. De handvaten waren er af gegaan het was een cadeau van me broer wat bleek niet aangeschaft bij de buchcraft shop. Maar toch korting gekregen op een nieuwe dat is toch geweldig dat is een goed voorbeeld van service naar de klant buchcraft shop bedankt Mvg mirko brandenburg
VerbeterpuntenBijf hoe je bent geen verbeter punten
Pluspunten
Goede service, snelle levering en goede communicatie als iets nog niet leverbaar is.
VerbeterpuntenCentraler in Nederland ;-)
Pluspunten
Duidelijke tabbladen en vaak uitgebreide informatie bij de producten.
Pluspunten
Er is altijd een mogelijkheid tot overleg, eventuele wensen zijn te bespreken
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.