Pluspunten
De prijs kwaliteit verhouding komt steeds dichter naar elkaar toe. Speciale survival middelen die nergens anders te halen zijn, zelfs bij knives and tools niet.
Verbeterpuntener zat insectenspray in die koel en droog moet worden bewaard. vermoedelijk was zowel de opslagmagazijn als de bestelauto oververhit waardoor de kwaliteit en houdbaarheid van het product aanzienlijk verminderde.
Pluspunten
Snelle levering, goed assortiment
VerbeterpuntenVeel te veel mailtjes! Maar liefst 6 nadat ik de bestelling heb geplaatst en dan nog eens 2 of 3 rond het verzenden. Veel te overdreven en ergerlijk. 2 is genoeg.
Pluspunten
Fijne website veel keus en snelle levertijd. Ik ben ontzettend blij met mijn dutch oven.
Pluspunten
Goede producten van goede kwaliteit
Verbeterpuntenik had iets bij de opmerking gezet en verwachtte er een reactie of antwoord op te krijgen, maar kreeg niets. Geen probleem verder, het product was geschikt voor waar ik m voor nodig had.
Pluspunten
Goed aanbod voor goede prijs. Duidelijke mails over voortgang. Levering conform afspraak.
Pluspunten
Kreeg keurig mail om de spullen af te halen en kon ter plekke nog iets kopen wat ik in de bestelling vergeten was. Helemaal Top.
Pluspunten
Schnelle Lieferung,alles Bestens
Pluspunten
Persoonlijk, gedegen advies. Geweldige service!
Pluspunten
Goede servive
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Via de chat met een medewerker tot het product gekomen waarnaar ik zocht. De chat werkt perfect en is vrij snel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles wordt keurig gecommuniceerd. Je weet dus precies hoe het gesteld is met de status van je bestelling. Ik werd gebeld dat het een dag langer zou duren omdat zij het product niet op tijd geleverd kregen. Alles wordt veilig verpakt verzonden. Kortom ik ben dik tevreden!
Pluspunten
vriendelijke benadering, goede service
Verbeterpuntenverkeerd mobielnummer waar op de chat naar verwezen wordt; blijkt oud nummer, zo kreeg ik van huidige eigenaar van dat nummer te horen.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.