Pluspunten
Tsja, een webwinkel, ik heb iets besteld en ze hebben het geleverd binnen de afgesproken tijd. 4.5 sterren dus
Pluspunten
Zeer goed en snel!
Pluspunten
In een woord: Geweldig! Zoals elke webshop zou moeten zijn.
VerbeterpuntenGeen, gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
VerbeterpuntenOp 10 minuten 4 emails is wat veel van het goede. Je weet wel waar je aan toe bent
Pluspunten
Duidelijke site. Goede uitleg over de producten. Snelle levering.
Pluspunten
Uitstekende communicatie en bereidheid te informeren
Pluspunten
Goed bedrijf snelle levering kwaliteitsproducten en veel keus.
Pluspunten
Breed assortiment
Verbeterpunten-
Pluspunten
De winkel in Middelburg waar je dingen kunt zien en ophalen. Aardige mensen
VerbeterpuntenEen meer open winkel. Scherpere prijzen.
Pluspunten
handige chat,gelijk vragen beantwoord. Daarnaast een super snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Goede communicatie, zeer vlotte afhandeling
Pluspunten
Mooi assortiment, goede kwaliteit in een brede range van prijs/technische hoogstandjes of juist wat voordeliger en meer basic. Voor elk wat wils. Als ik een keer in het zuid westen ben wil ik graag de fysieke winkel bezoeken. (gaat een hoop kosten ben ik bang ;) )
Pluspunten
Fijne communicatie en mee denken!
Pluspunten
Erg fijn betrouwbaar bedrijf met zeer mooie originele kwaliteits producten en merken. Echt anders dan de doorsnee massa outdoor winkels! Echt een specialist!
VerbeterpuntenAbsoluut geen verbeterpunten.. ga vooral zo door!
Pluspunten
Behulpzaam en reageren snel op vragen. Helpen je de juiste keuze te maken en adviseren over hoe het materieel te gebruiken. Ruime keuze in artikelen van verschillende merken.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.