Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Zeer duidelijke communicatie wat alles nog soepeler maakt, zeker voor herhaling vatbaar
Pluspunten
Levering is snel verlopen. Reclame is snel behandeld en 100% naar tevredenheid opgelost.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Het positieve is dat ik geen negeatieve kan bedenken .
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling. Je kan via je eigen bank betalen.
Pluspunten
Bestel altijd graag bij jullie.. Snel geregeld en geleverd
Pluspunten
Snel geleverd, site is gemakkelijk. Via whatsapp snel antwoord en goede raad gekregen! Erg goed!
VerbeterpuntenWeet er zo geen
Pluspunten
Snelle afwerking vanaf bestelling t/m verzending. Duidelijke informatie verstrekking.
Pluspunten
Snelle levertijd, goed verpakt
Pluspunten
leuke outdoor producten
VerbeterpuntenIk vond het zeer teleurstellend dat de retourverzendkosten voor de klant waren. Dat had ik niet verwacht
Beste E.J., Bedankt voor je review! Vervelend dat je teleurgesteld bent in de retour kosten. We sturen je bestelling boven de € 50,- gratis naar je op, voor het retourneren betaal je € 5,95. Zo delen we de kosten. Tenzij je door onze fout een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen. In dat geval betaal je uiteraard niet voor het retour sturen. We zijn er voor je bij een advies voor je aankoop om te voorkomen dat je een product besteld wat niet geschikt is voor je doel of verwachtingen. Zo kunnen we samen voorkomen dat je een product besteld wat voor jou niet goed is. Op onze site kun je lezen wat onze retour voorwaarden zijn voor je aankoop. Zo voorkom je verrassingen. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Weten waarover ze praten. Kennis ruim aanwezig over de goederen. Kwalitatieve goederen Prima in orde
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede (klanten)service.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.