Pluspunten
Persoonlijk telefonisch contact waarbij een nieuwe leveringsdatum werd voorgesteld, een dag later. Zeer correcte, vriendelijke afhandeling.
VerbeterpuntenGeen enkel.
Pluspunten
Overzichtelijke webshop. Veel betaalopties. Snelle levering.
VerbeterpuntenMaattabellen met eigen metingen. Dit als onafhankelijk controlemiddel voor het aankopen van kleding.
Pluspunten
Zo als het hoort !
Pluspunten
Snelheid en kwaliteit
VerbeterpuntenAfspraak mbt levering nakomen. Gevraagd was woensdag te leveren maar ze werden al5op zaterdag afgegeven terwijl ik niet thuis was.
Pluspunten
Snelle terugkoppeling en heldere uitleg.
Pluspunten
Mooi assortiment. Snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
netjes op tijd geleverd en keurig verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer snelle internationale verzending , artikkels staan gunstig geprijsd , spijtig dat ik deze winkel al niet veel eerder ontdekt heb . Nu opgeslagen bij favorieten op mijn pc
Pluspunten
gisteren besteld volgende dag netjes geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Professioneel bedrijf met goede product kennis. Ik ben tevreden over de levering en de spullen.
Pluspunten
Snel. Doet wat beloofd is. Goede producten.
VerbeterpuntenGeen verbetering nodig
Pluspunten
Zo goed als het hele gamma hebben ze op voorraad. Goed, snel en duidelijk advies, snelle levering. Mooi gamma.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer duidelijke en persoonlijke communicatie! Levering zoals afgesproken.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering kwaliteit klopt met omschrijving product
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVerwachte levertijd noemen bij het artikel indien een product niet op voorraad is.
Pluspunten
Niets negatief te melden
Pluspunten
Goederen snel binnen. Werd zelfs gebeld, dat het een dag later werd ivm kleur niet op voorraad. Top!
Pluspunten
Zeer heldere en duidelijke website. Alles klopt gewoon en komt betrouwbaar over. Tevens had ik wat aanvullende vragen over het door mij bestelde product. Door middel van de chat op de website ben ik zeer netjes en vriendelijk geholpen door Rick. Ik kan deze site echt aanbevelen aan iedereen ! :)
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.