Pluspunten
duidelijkje website; produkten zijn makkelijk te vinden
Verbeterpuntenbesteldatum kon middels keuzemenu aangepast worden; prima dat het kan. Het produkt werd echter toch de volgende dag geleverd terwijl ik een andere datum had ingevuld. Nu was ik toevallig thuis dus het is allemaal goedgekomen.
Eerste keer dat ik iets bij jullie bestel. Is goed gegaan.
Pluspunten
Altijd snelle en perfecte service. Heel blij dat ik hier specialistische outdoorartikelen kan kopen zoals bijvoorbeeld die van Toaks. Goed uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenVeel producten (met name tassen) worden alleen in groen ingekocht. Als je een voorkeur hebt voor de zwarte of multicam versie van het product moet je die dus ergens anders halen (vaak een winkel met tactische Airsoft-spullen). Dit is soms jammer. Niet iedereen die van bushcraft houdt wil alles in groen of bruin hebben.
Pluspunten
Vandaag besteld, volgende dag in huis en zelf kiezen wanneer!
Pluspunten
Super netjes, snel en goede communicatie. Doet wat het beloofd. Top
Pluspunten
100% lof!
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Pluspunten
Snel bestelling en levering!
Pluspunten
Goede prijs, lage verzendingskosten
Pluspunten
Zoals afgesproken geleverd. Prima gecommuniceerd
Pluspunten
Snelle levering, goed assortiment
Pluspunten
Prima, snel en volledig bezorgd.
Pluspunten
goede product informatie, duidelijke website!
Pluspunten
Pluspunten
Vlot geregeld en uitstekend op de hoogte gehouden van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen, het is prima
Pluspunten
Ze belden op over een artikel in een andere kleur dat wel eerder beschikbaar was, dan datgene ik besteld had. Heel fijn, ik had het niet opgemerkt, maar zo hadden we toch alles op tijd in huis. Goed dat ze meedachten!
Pluspunten
had zelf foutje gemaakt tijdens bestelling en ze hebben het direct recht gezet
Verbeterpunten/
Pluspunten
gewoon goede en snelle levering. duidelijke omschrijving van de producten op de site.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.