Pluspunten
Bestelproces prima, snelle levering en zeer fraai product, erg blij mee.
VerbeterpuntenPetromax lamp gekocht, minder duidelijk welke onderdelen standaard worden meegeleverd: zo wordt de reflectorkap niet meegeleverd (staat wel in de afbeelding), en worden gloeikousjes en een paar reserve onderdelen wel apart geleverd, terwijl ik die gelijk al had besteld.
Pluspunten
Alles is goed, van af het moment dat je het in het winkelwagentje doet, tot aan de levering aan huis... In een woord geweldig!
Pluspunten
Kwaliteit heeft betrekking op de website. Zoals gebruiksgemak, indeling rubrieken, foto's, beschrijving product. Snelheid: idem vwb ophoesten foto's en Info Betrouwbaarheid: als mediator voor deze bestelling
VerbeterpuntenIk krijg teveel bevestigingen. Resp. Mails voor 1 stuks bestelling. Naar ik meen wel 5 stuks mails. O.a. Van de leverancier (3x?), van jullie (2-3x?). Verbeterpunt: de opmerking ergens in een mail dat er betaald kan worden. Dat zorgt voor verwarring bij mij. Had ik dan nog niet betaald? Terwijl dat wel zo het geval is.
Pluspunten
Breed aanbod, snelle levering in België en goede communicatie.
Pluspunten
Niks negatiefs, dus alles meer dan OKE!
VerbeterpuntenNee joh, alleen meer Hubertus Gold verkopen haha! Succes en de groeten Erik! Gr, Egon
Pluspunten
Als inkoper bij een groot bedrijf heb ik dagekijks contact met leveranciers. De prijs/kwaliteit van de producten, de kennis van zaken en heldere communicatie zijn punten van de Bushcraftshop die mij in positieve zin opvallen.
Pluspunten
Zending kwam degelijk en netjes verpakt aan. Snelle levering en via email op hoogte gehouden van de bestelling. Gewoon dik in orde.
Pluspunten
Snelle levering goede producten
Pluspunten
Ze doen gewoon wat ze zeggen. Maken geen loze belofte. levering gewoon de volgende dag terwijl ik aan het eind van de middag mijn bestelling had geplaatst
VerbeterpuntenGa zo door !!!
Pluspunten
zeer persoonlijk betrokken
Verbeterpuntenop een gezonde manier doorgroeien op de ingeslagen weg.
Pluspunten
snel geleverd goed verpakt
Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenNee
Gevraagd te leveren op postnl-punt OF, als het briefpost is, op huisadres. Resultaat : pakketpost op huisadres. Conclusie : er wordt niet gelezen, alles 'geautomatiseerd'.
Beste Paul, Bedankt voor je review. Vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad met de bezorging. Excuses hiervoor! We lezen wel degelijk de opmerkingen van de klant en passen de zending hier normaal gesproken ook op aan. In dit geval was je pakket aangemeld als briefpakje voor de brievenbus. Helaas bleek eind deze dag dat er door een storing geen briefpakjes konden worden verwerkt. We moesten toen met spoed alle briefzendingen omzetten naar pakketten. Hierbij is per ongeluk vergeten aan te geven dat je pakket naar de Jumbo moest ipv het huisadres. Excuses hiervoor, er was in dit geval sprake van een menselijke vergissing. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Snelle levering ,helemaal TOP !
Positive
Very good website, nice to consult, interesting product divided by appropriate category, Recommended
SuggestionsI did not find the english version of the website, maybe I was not so smart to find it, or there's no english version? Anyway online translator helps to understand and avoid mistake
Pluspunten
Wat leuk, een kaartje bij mijn bestelling.
Pluspunten
Snelle vlotte afhandeling. Kwaliteitsproducten. Overzichtelijke site. Prima.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.