Pluspunten
Buitengewoon goed ,klantgerichtheid super !!
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering, goed product!
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles perfect gegaan.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mijn bestelling was niet op stock en dit werd mij meegedeeld via mail. Het stond normaalgezien ook op vermeld naast het product maar ik heb daar blijkbaar overgekeken. Ik heb het product 4 weken later toegekregen zoals beloofd zonder dat ik daar maar ook 1 mail over hoefde te doen. Ben heel tevreden!
Pluspunten
Alleen maar positieve punten. Zeer goede kwaliteit en super klant vriendelijk
Pluspunten
Snelle levering en goed gecommuniceerd. Via telefoon nog om wat extra info gevraagd. Dit ging snel en volledig.
Pluspunten
snelle levering . prima product zo te zien
Pluspunten
Snelle levering Corrcte afhandeling
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Juiste en duidelijke website, goede communicatie over het gekochte product en de bestelstatus hiervan. snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en complete levering.
Pluspunten
Ontzettend snelle levering. Super!
Pluspunten
Super klantenservice VVV bonnen in kunnen leveren
Pluspunten
Kwaliteit zoals verwacht en ook leveringstijd zoals beloofd.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten. Breed, ietswat selectief, assortiment. Goede communicatie. Behulpzaam.
Pluspunten
vandaag besteld - morgen in huis. echt waar. kan nog ook levertijd kiezen.
Pluspunten
Snelle levering, Goed materiaal, Ruim assortiment.
VerbeterpuntenSommigen producten missen specificaties.
Pluspunten
De website is duidelijk en overzichtelijk, ik kon mijn benodigde spullen snel vinden.
VerbeterpuntenMisschien een whatsapp dienst voor directe vragen (als je niet kunt bellen).
Pluspunten
kan er nog niet heel veel over zegen heb er nog maar een keer wat bestelt een solo stove en dat ging naar tevreden heit de site is duidelijk en de levering vlot
Verbeterpuntentoen ik koos voor vooruit betalen per bank zou het prettig geweest zijn als ik direct bij een betaalsysteem uit was gekomen nu moest ik eerst naar de mail rekening nummer bekijken en zelf inloggen bij mijn bank was niet een groot probleem maar ik ben wel op sites geweest waar dit vloer ging
Pluspunten
Snelle heldere afhandeling van de order.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.