Pluspunten
Heldere site. Actuele voorraad indicatie.
VerbeterpuntenBetere productfoto's met details en omschrijving. Bij kleding zou een maattabel i.v.t. europsese maten handig zijn.
Pluspunten
Duidelijke informatie
Pluspunten
aanbevelen!
VerbeterpuntenZiet er allemaal goed uit!
Pluspunten
Snelle levering, goede service en duidelijkheid over de bestelling.
VerbeterpuntenAssortiment instant voedsel is wat beperkt
Pluspunten
Te weinig ervaring met dit bedrijf. Eerste indruk is goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi assortiment aan spullen voor zowel beginnend als ervaren bushcrafter.
Pluspunten
Super snel mijn bestelling ontvangen. Erg goed verpakt. Duidelijke communicatie via mail.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De betrouwbare dienstverlening is een constante. Dat is als klant een heel fijne ervaring. Niet gewoon goed bij het eerste contact begin 2016, maar voorspelbaar goed: ook nog in februari 2017.
Verbeterpuntenhouden zo!
Pluspunten
Heldere snelle vriendelijke service. Prettige webshop!
VerbeterpuntenNaja....eventueel de openingstijden wat verruimen.
Pluspunten
snelle en professionele levering
Verbeterpuntencontact via mail te reden van verkeerde levering niet gelukt. nagevraagd en dan meteen en goede oplossing gekregen.
Beste Christian, Bedankt voor je beoordeling. Erg vervelend dat je contact met ons hebt proberen te krijgen via email en dat dit niet is gelukt. Dit is zeker niet de normale gang van zaken bij ons! Ik heb je mailtje inmiddels teruggevonden in ons systeem. Deze is er per ongeluk tussendoor geglipt, waarvoor mijn excuses! Ik neem zodadelijk even contact met je op, om het probleem alsnog op te lossen. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Leuk assortiment en snelle levertijd
Pluspunten
Actieve chat / snelle reactie op de chat
Pluspunten
Is al de 2de maal dat ik heb bestelt en alles verloopt zo als het hoort. Ook bij eventueele fouten,duidelijke communicatie.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten en overzichtelijke site!
VerbeterpuntenAls bestellen te lang duurt gooit de site je winkelmandje leeg, geen groot probleem maar een mogelijk verbeterpuntje
Beste Anneriek, Bedankt voor je review! Super dat je ons op alle onderdelen 5 sterren geeft, daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Ik zie echter ook dat je als totaaloordeel een onvoldoende geeft, vermoedelijk is dat per ongeluk gegaan. Mocht er toch iets niet naar wens zijn geweest, dan hoor ik het natuurlijk graag. We gaan het uiteraard voor je oplossen. Als je per ongeluk als totaal oordeel een onvoldoende hebt gegeven, zou je dit dan alsjeblieft aan willen passen? Alvast vriendelijk bedankt! Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.