Pluspunten
kwalitatieve producten, zelfs in Belgie een erg snelle levertijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle aflevering.
VerbeterpuntenZou het zo niet weten
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, op rechte en correcte antwoorden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De spullen worden zeer snel geleverd
Pluspunten
snelle levering en de ontvangen producten waren goed verpakt voor transport hierdoor waren de producten in prima staat onvangen.
Verbeterpuntende meegeleverde reclame folder is niet echt handig aangezien die in het Duits wordt geleverd verder is alles prima naar wens:)
Pluspunten
Snelheid verraste mij!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bushcraftshop levert zoals beloofd, erg fijn.
Pluspunten
Mooie duidelijke site, zoals beoordeeld goede en snelle levering. Bushcraftshop geeft een heldere regeling aan ten opzichte van garantie en klachtenregeling.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Heldere bestelprocedure, Duidelijke website, Perfect product en snel geleverd!
Pluspunten
Brilliant company to deal with, even for someone who doesn't speak Dutch like me! Found dealing with Erik an absolutely pleasure, and the communication after I made my order was superb.
VerbeterpuntenVery easy to navigate site using Google's translation option but it might be worth considering a dedicated English version of the site for international customers. Honestly, though, very positive experience.
Pluspunten
Alles was zoals beschreven en geleverd zonder problemen en op tijd. Alles netjes en goed verpakt en ik kreeg er zelfs een cadeautje er bij. Bushcraftshop.nl heft een vaste klant er bij.
Pluspunten
Zoals vermeld op de site, de dag na de bestelling geleverd in België !
Pluspunten
Goed werk. Betrouwbaar en snelle levering. Doelmatig contact
Positive
Swift and good service
SuggestionsThey could have its webpage translated into English
Pluspunten
Al meerdere malen hier iets besteld. Goede spullen, snelle levertijd en voldoende info.
VerbeterpuntenPannen maten, ik was in de veronderstelling dat de diameter ging over het bak oppervlak bij de skillet, blijkt de buitenmaat te zijn. Dus de volgende koop ik dan wel een maat groter. Deze maat kan ik ook wel gebruiken.
Pluspunten
Een bestelling die ontzettend vlot verliep! Met snelle en duidelijke communicatie ivm de zending owv een stuk dat nog niet meer in voorraad was. Top!
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.