Pluspunten
Alles naar wens
Pluspunten
Goede service en persoonlijk
Pluspunten
Eerlijke levering.
VerbeterpuntenNb
Pluspunten
Supersnelle en goede levering en een goede communicatie via de mail. Zal hier zeker vaker bestellen en het bedrijf bij anderen aanbevelen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Dit is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Erik kent zijn koopwaar en geeft uitvoerig advies en tips. Er wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van de aangeboden goederen.
VerbeterpuntenAangezien de website niet altijd even duidelijk weergegeven wordt op een tablet zou een app zoals die van bijvoorbeeld Zalando wel een excellent idee zijn.
Pluspunten
Alles!
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenHad de verzendkosten vergoed ipv een benzine aansteker. Ik rook niet. Bij eerdere bestellingen nooit klachten, maar dit vond ik wel een dingetje.
Pluspunten
Goede afhandeling van Bestellingen en Retouneringen. Snelle levering Vriendelijke en klantgerichte benadering
VerbeterpuntenVoor zover ik kan zien geen. Tip: blijf zo doorgaan
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
VerbeterpuntenTip: vooral met deze enthousiasme doorgaan!
Pluspunten
Pluspunten
Voor mij te ver weg om heen tegaan en dingen te passen enz. Maar dat is mijn probleem ik woon in hilversum haha.
VerbeterpuntenBedrijf Verhuizen richting hilversum ;-)
Pluspunten
Super snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden met alle status e-mails.
VerbeterpuntenWeinig.. gevarieerd assortiment en snelle levering.
Pluspunten
Eerlijk contact met klant
VerbeterpuntenMocht er iets zijn waar geen communicatie mogelijk is, even melden in de website of een automatisch antwoord
Pluspunten
goede snelle levering, ruim assortiment, goede informatie
Pluspunten
Correcte communicatie, juiste informatie en heel vriendelijk en meedenkend personeel en de eigenaar ook. Ze doen er alles aan om de klant in een ongedwongen sfeer tevreden te stellen en tegemoet te komen. perfect ik kan niet anders zeggen.
VerbeterpuntenGa zeker zo door
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.