Pluspunten
Ik ben heel positief over de communicatie van dit bedrijf, kreeg een mailtje omdat de bestelling niet was opgehaald door de post en dat het daardoor een dag langer zou duren, andere bedrijven zullen dit niet zo gauw doen. Pluim voor de Bushcraftshop!
Pluspunten
Verzending was een dag te laat door een fout van PostNL, dit is meteen aan mij doorgegeven. Goede kwaliteit producten. Lage verzendkosten
VerbeterpuntenBij openen van de website verschijnt een irritante pop-up voor een nieuwsbrief.
Pluspunten
Netjes geïnformeerd over kleine vertraging
Pluspunten
Goed en kwalitatief assortiment spullen en snelle levering
Pluspunten
Persoonlijk
Pluspunten
Bushcraftshop was de enige winkel in Nederland (naar mijn weten) waar ik kon vinden wat ik zocht. Namelijk een specifieke squeezable pouch sawyer voor een filter die ik in de VS had gekocht. Ze reageerden heel snel op mijn mail nadat ik een verkeerde bezorgoptie had aangevinkt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling. Uitgebreid assortiment, kwaliteit van de producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon perfect. Levering is duidelijk en snel en producten en prijzen zijn prima.
Pluspunten
Goed beschreven artikel (tas), schappelijk geprijsd en vlot verzonden.
Pluspunten
Goed advies en perfecte spullen en goederen te koop.
VerbeterpuntenIk had een andere tijd en datum aangegeven om de bestelling te laten bezorgen, maar dit gebeurde gelijk de volgende dag al waardoor ik thuis moest blijven.
Beste Timo. Bedankt voor je review! Je geeft aan dat we je pakket te snel hebben verzonden. Ik heb even voor je gekeken wat de oorzaak is, want dat is natuurlijk erg vervelend als je er extra thuis voor moet blijven. Je hebt echter geen specifieke dag gekozen bij het bestellen, maar de standaard optie: Bestelling laten afleveren door PostNL. Hier staat bij aangegeven dat je met die keuze geen afhaalpunt of datum selecteert. Wellicht had je bovenaan de lijst een datum gekozen en daarna alsnog voor deze optie. Dan vervalt de gekozen datum weer. Excuses als dit niet geheel duidelijk was! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Snelle en klantvriendelijke afhandeling van BTW teruggave ivm uitvoer buiten EU
Pluspunten
Tweede order. altijd goed contact en snelle levering
Verbeterpuntenboodschappen lijsten mogen wat langer blijven staan van mij, maar dat is het ook wel...
Pluspunten
VerbeterpuntenVeel mailtjes over dat ik mijn bestelling niet heb afgerond terwijl ik dat wel gedaan heb en het product ook heb ontvangen
Pluspunten
snel, precies en goede spullen
Verbeterpuntenzou ik nu niet weten
Pluspunten
Producten die nergens anders te koop zijn; goede prijs
VerbeterpuntenDe website voelt wat "oud" aan, kan wat moderner
Pluspunten
Geleverd zoals beloofd. Zelfs als je om 16.58 uur iets besteld is het de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Erg goede service; bereid om flexibel mee te denken
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.