Pluspunten
Producten van uitstekende kwaliteit Snelle levering Goed communicatie over de status van de bestelling
Verbeterpuntennee
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Leveren dat wat ik wil, hoef niet meer te importeren!
Verbeterpunten,,,,,
Pluspunten
Zoals altijd een snelle levering en goede communicatie. Ondanks dat mijn aanschaf niet in de normale bestellijst staat heeft Eric gezocht en mijn product gevonden en geleverd.
Pluspunten
snel en je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de verzend status.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle afhandeling van de bestelling en je wordt op de hoogte gehouden van het verloop van de levering
Pluspunten
Mooi aanbod en snelle levering
VerbeterpuntenAanbod nog groter maken :) Vooral kleding e.d.
Pluspunten
constante uitbreiding van het assortiment
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenIn de beschrijvind staat dat het een kwalitatief goed kompas is, en dat is het echt totaal niet! En retourneren kost ook nog eens 5 euro.
Beste Vincent, Bedankt voor je review! Ik lees dat je niet tevreden bent met het kompas wat je hebt besteld. Erg vervelend dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet! Ik vind het jammer dat je een negatieve beoordeling geeft zonder ons de kans te geven het probleem op te lossen. We helpen onze klanten graag als er iets niet naar verwachting is. De retourkosten zijn inderdaad € 4,95, maar worden niet berekent bij een defect product of een artikel wat niet voldoet aan de opgegeven specificaties. Misschien wil je ons een kans geven het probleem op te lossen? Laat even weten waarom het kompas niet aan je verwachting voldoet, dan denk ik graag mee voor een oplossing! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
leverde sneller dan gedacht
Pluspunten
Snelle service! Goede kwaliteit van de producten!
Pluspunten
Communicatie was snel en de website is prettig en vrolijk om naar te kijken. Ik kom zeker weer terug.
Pluspunten
Prima assortiment en erg snelle levering.
VerbeterpuntenNee! Perfecte levering!
Pluspunten
Mooi aanbod, snelle levering en goede service.
VerbeterpuntenPrijzen zijn niet altijd even scherp.
Pluspunten
Woensdag een Shemagh besteld, de volgende dag in huis. Verpakt in de stevige kartonnen doos.
Pluspunten
Persoonlijk vriendelijk te woord gestaan. En ook via mail ging alles perfect.
VerbeterpuntenZou niets weten
Pluspunten
5 sterren zeggen het
Pluspunten
Snelle levering en correcte service
Verbeterpuntenkwaliteits controle voor verstuur
Pluspunten
Snelle levering, goeie prijzen!
Pluspunten
Precies op het verwachte tijdstip geleverd, netjes verpakt, blij met m'n bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Pluspunten
kijk naar de sterren.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.