Pluspunten
Volgens afspraak netjes geleverd
VerbeterpuntenNee
Positive
Congratulation for your nice work, I do appreciate it.
Pluspunten
Snel, secuur, geeft informatie over verzending en keuzemogelijkheden
Pluspunten
Leuk en nuttig cadeau er bij gekregen.
Pluspunten
ik bestel niet veel op het internet, maar alles ging zeer vlot.
Verbeterpuntenlaten toekomen op een kialapunt of gelijkaardig? wat als ik iet thuis was geweest toe men kwam leveren (was gelukkig 's avonds)
Beste Remco, Bedankt voor je beoordeling! Ik zie dat je ons een 3 geeft voor de kwaliteit en aangeeft dat we de kwaliteit moeten verhogen. Je hebt hierover nog geen contact met ons opgenomen om ons de kans te geven een eventueel probleem met een artikel uit je bestelling op te lossen. Ik hoor graag wat er precies niet goed was aan je bestelling, zodat ik je een passende oplossing kan aanbieden. Alvast bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Ik kwam er niet helemaal uit hoe ik mijn bestelling moest plaatsen, maar via de chatfunctie werd ik direct geholpen met het plaatsen van mijn bestelling. Helemaal super! De volgende dag had ik mijn bestelling in huis en deze werd netjes en goed verpakt geleverd. Dus conclusie: ik blij met de goede service, mijn vriend blij met zijn verjaardagscadeau:)
Pluspunten
Zoals u kunt zien aan de score zijn jullie goed bezig, dank u
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Netjes mail gekregen van verzending.
VerbeterpuntenJammer dat ik voor best wel een kleine besteling die waarschijnlijk gewoon door de brievenbus kon niet een mogelijkheid heb gekregen om minder verzendkosten te betalen. Ook vind ik het assortiment mora kniv klein. Ik mis ook grooter assortiment rugtassen en vooral met molle sisteem. De billy can is bv. Ook bij jullie een stuk duurder. Ik betaalde in een andere webwinkel 24.95 voor 3L.
Pluspunten
Duidelijke site groot assortiment
Verbeterpunten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vriendelijke bedrijf
Pluspunten
De bestelling is snel en in goede orde ontvangen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Goed, snel, vriendelijk
VerbeterpuntenMaak het contact metde klant persoonlijker
Pluspunten
Zeer vlotte service, snelle levering, goede communicatie, hulpvaardig, klantvriendelijk
VerbeterpuntenStock info op de website niet volledig up to date. Kleine details in productomschrijving ontbreken, op zich wel goede productomschrijvingen.
Pluspunten
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.