Pluspunten
Snel en correct!
Pluspunten
tijdslevering overzichtelijke website
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
Pluspunten
Retour sturen van een product is geen probleem. Ik kon het gekochte gewoon omruilen. Even een belletje is genoeg. Ik ben tevreden. Thanks
Pluspunten
Overzichtelijke site. Gemakkelijk te contacteren. Vriendelijk personeel. Snelle levering
Pluspunten
Snelle acurate service verlening!
Pluspunten
Na goede verhalen mijn eerste bestelling geplaatst. De gok hier genomen om toch een flink bedrag met i-deal te doen en niet after pay. Recensies kloppen over Erik. Contact via chat en mail gehad. Dit was allemaal positief. Aantal producten waren niet op voorraad maar toch snel geleverd! Pakje was verder netjes ingepakt. Heb alweer wensen voor een volgende bestelling, Erik, complimenten! Ik heb er een betrouwbare shop bij.
VerbeterpuntenAangeven bij de voedingswaren wat de THT datum is, zover dat aan te geven is bij de voorraad? Ik zag zo snel geen lijstje op de site van evenementen waar de Bushcraftshop als stand staat. (Bijv. NTKC)
Pluspunten
Alles was top! Goede levering, goed verpakt.
VerbeterpuntenEmail wisseling in het Nederlands ipv in het duits.
Pluspunten
Snelle levering enduidelijke site
VerbeterpuntenGeens
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle verzending en duidelijk telefonisch contact. Prettige ervaring.
VerbeterpuntenEnige in mijn ervaring de voorraad. Een van mijn producten was niet op voorraad. Al is het netjes zonder extra kosten nageleverd, het was niet op voorraad.
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenErg veel mails over de status van de verzending. Maar beter teveel dan te weinig uiteraard
Pluspunten
Super service en bij vragen snel antwoord.
Pluspunten
Het persoonlijke contact en de variatie aan mogelijkheden om vragen te stellen.
VerbeterpuntenNog niets tegen gekomen
Pluspunten
Klantvriendelijkheid 10/10. Het hiernaast vermelde probleem werd zeer ter harte genomen. De nodige uitleg werd verstrekt en het passend gevolg werd gegeven. Hierdoor zijn wij van mening onze beoordeling aan te passen.
VerbeterpuntenGeachte, Toen ik zojuist uw mail las en de tracking gegevens consulteerde stelde ik vast dat het desbetreffende pakket was afgeleverd om 12.12 uur. Bij nazicht van onze brievenbus diende ik vast te stellen dat deze leeg was. Er was ook geen kaartje aanwezig om te melden waar of bij wie het pakket afgeleverd was. U moet weten dat wij in een appartementsgebouw wonen met 70 appartementen. Al onze adresgegevens zijn duidelijk leesbaar aangebracht op zowel de bel als de brievenbus. Na zelf op zoek te zijn gegaan heb ik het pakket dan toch teruggevonden in een kastruimte onder de deurbel. Deze kastruimte is dienstig voor de zekeringen van de deurvideofoon en is zeker geen brievenbus. Deze ruimte is tevens niet afgesloten en voor iedereen ( bewoner, bezoeker of anderen......)toegankelijk. Bij terugvinden van het pakket stelde ik tevens vast dat de plastic verpakking was opengescheurd en dat de kartonnen verpakking geopend was. De beschermende plastic folie (met luchtkussentjes) was verdwenen. Waarom handelde de chauffeur niet zoals voorzien en wat als het pakket zou zijn verdwenen? Mocht er ingevolge de beschadigde verpakking later blijken dat het toestel zelf hieronder geleden heeft laat ik nog iets weten. mvg Fam. Van der Vincken - Staels
Pluspunten
1 ding besteld dus weet eigenlijk te weinig. Wel slim via bol.com bereik je wellicht sneller meer mensen.
VerbeterpuntenGeen idee zou ik meer moeten bestellen om daar iets zinnigs over te zeggen.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Dit bedrijf komt de afspraken uitstekend na. De geleverde goederen zijn ook steeds kwalitatief in orde.
VerbeterpuntenNee niet.
Pluspunten
duidelijke site makkelijk betalen
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Mensen die hart hebben voor hetgeen ze doen, staan altijd open voor vraag of reactie.
Pluspunten
Zie boven.
Pluspunten
Prima website met duidelijke voorraad/beschikbaarheid informatie. Na bestelling was de levering, op tijd afgeleverd, op een afhaalpunt. Prima verpakt aangekomen en ben zeer tevreden over de inhoud.
VerbeterpuntenAdvies is om de mogelijkheid van bezorgen op een afhaalpunt te benadrukken op de hoofd pagina. Dat is bij mij al meteen een beslispunt of ik wel of niet via een website/shop zal bestellen.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.