Pluspunten
Niets dan lof!
VerbeterpuntenMisschien in een later stadium, vooralsnog helemaal geweldig.
Pluspunten
goede correspondentie stipte levering geen negatieve opmerkingen
Verbeterpuntenkan geen minpunten vinden
Pluspunten
Snel, voelt goed aan. Dit is mijn eerste kennismaking
Pluspunten
duidelijke heldere website snelle levertijd
Pluspunten
Erg efficiënt en correct in communicatie en afhandeling.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Telefonisch ontzettend goede en eerlijke adviesen gekregen. Producten waren de volgende werkdag direct en volledig in huis. De prijs kwaliteit verhoudingen van de door mij bestelde spullen zijn perfect.
Pluspunten
Behulpzaam en goede communicatie
VerbeterpuntenMoeilijk. Wellicht het aanbod ( als ik dan iets moet noemen)
Pluspunten
Super serviceverlening, zeer snelle en correcte communicatie. Zeer goed gevoel over!
Pluspunten
zeer positief! erg blij met mijn aankoop. snelle levering ook. er fijn!
Pluspunten
Goede verpakking van de goederen, snelle levertijd
VerbeterpuntenNaar mijn weten niets, keep up the good work!
Pluspunten
Prima produkt, snelle levering.
Pluspunten
Snel, goede levering en hele goede communicatie over de levering
Pluspunten
flexibel in dienstverlening, vakkundig in advies. weet wat men verkoopt
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit!
afmetingen opgerolde slaapzakken zou prettig zijn. Lengte en breedte maten gestrekt zijn wel vermeld.
Pluspunten
Snelle reactie via mail ivm bestelling, je word goed up to date gehouden, snelle levering.
Pluspunten
Over bushcraftshop kan ik alleen maar positieve dingen zeggen. Ik koop er al mijn gear. - snelle levertjd - goede service - snelle reacties op vragen - luisteren naar winkeliers
VerbeterpuntenMeer evenementen organiseren! Zou leuk zijn als de community nog hechter wordt.
Pluspunten
Vlotte afhandeling, goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Pluspunten
Snel opsturen en snelle communicatie (app en mail)
Pluspunten
Gratis briketten toegevoegd!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles zoals ze zelf zeggen snelle levertijden en wanneer jou uitkomt Goede kwaliteit van assortiment
VerbeterpuntenNog meer mooie en goede spullen
Pluspunten
Er zijn geen negatieve punten, dat is voor mij veel belangrijker.
VerbeterpuntenIn mijn ogen word er door de eigenaar constant gewerkt aan zijn bedrijf, wat wil je als klant daar nog aan toevoegen?
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.