Pluspunten
Snel
Pluspunten
Goede producten voor goede prijs
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
Pluspunten
Reageren snel en adequaat. Er was een verkeerd item verstuurd. Na melden is er direkt gezocht naar een oplossing en juiste artikel is snel opgestuurd.
VerbeterpuntenMisschien betere controle dat juiste dingen de deur uit gaan.
Pluspunten
nvt
Pluspunten
Snelle antwoorden en levering
Pluspunten
Duidelijke website, goede kwalitatieve en unieke produkten en snelle levering. Na bestellen word je heel goed op de hoogte gehouden wat betreft levertijdstip en dag. Super tevreden terugkerende klant! Mvg, cora van den berg
Pluspunten
Is zekerlijk ok! Duidelijke info op Website en nr de Klant toe qua Berichtgeving!
VerbeterpuntenWerkt toch en graag een Federatie met Vlaanderen aub.
Pluspunten
Bushcraftshop heeft een duidelijke site, eenvoudig te bestellen, en bovenal bijzonder betrouwbaar en willing om ook telefonisch advies te geven, product informatie te geven. En natuurlijk niet te vergeten de goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben niet voor niets een tevreden terugkomende klant.
VerbeterpuntenAls de drempel voor het gratis verzenden lager zou zijn, zou ik ook vaker bestellen. Nu hoop ik mijn bestellingen op totdat ik deze drempel bereik. Als Nederlander blijf ik natuurlijk op de kleine kosten letten..
Pluspunten
Je kan direct bij bestelling aangeven wanneer je het bezorgd zou willen hebben. Erg handig als 'de volgende dag' je niet uitkomt.
Pluspunten
Héél snelle levering Kwalitatief sterk Groot aanbod
VerbeterpuntenAfmetingen werden niet superduidelijk weergegeven
Pluspunten
Goede en snelle service, ik ben goed geholpen.
Pluspunten
Snelle, vlotte levering. De bestelling voldeed aan de verwachting.
Pluspunten
erg goede service
Pluspunten
Dit bedrijf is geen dozen schuiver maar een Bushcrafter in hart en nieren. Zelf ook een eind gebruiker.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.