Pluspunten
Zeer klantvriendelijk door de snelle communicatie en levertijden. Top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips
Pluspunten
Website is duidelijk en makkelijk in het gebruik. Levering is snel en correct, communicatie is duidelijk en volledig. Geleverde waar is conform de beschrijving in de shop.
VerbeterpuntenNiet alle maten zijn altijd op voorraad.
Pluspunten
Duidelijke website en snlle levering
Pluspunten
Snelle, vlotte en correcte levering. Ruim assortiment aan mooie spullen tegen een schappelijke prijs
VerbeterpuntenTot nu toe nog geen ondekt
Pluspunten
Mooie producten, veel zorg in keuze en veel kennis aanwezig
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Zelfs als al op de site staat dat een product nog niet leverbaar is, werd ik nog via e-mail hiervan op de hoogte gebracht. super
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
de tas die ik gekocht had beantwoord aan mijn verwachting en aan wat ik gezien heb op internet
Pluspunten
Geweldige service, top producten. Je kunt altijd op ze rekenen
iets te veel informatie? voor een bestelling heb ik 6 emails gekregen :-)
Pluspunten
Alles in orde. Bestelling ging vlot. verschillende betaalmogelijkheden, waaronder Afterpay.
Pluspunten
Erg snelle levering. Helaas bij binnenkomst pakketje zat er een scheurtje in de bestelde trui. Via Whatsapp even contact gehad en zonder discussie was er al een nieuwe onderweg. Deze was de volgende dag al weer binnen.
VerbeterpuntenRuimere openingstijden van Whatsapp en evt. livechat.
Pluspunten
Heel snelle levering.
VerbeterpuntenErg veel mailtjes met factuur, verzending, retourlink etc. Makkelijker als retour via de site aangemeldt kan worden.
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Bestelling zat netjes verpakt in een doos en producten waren allen onbeschadigd en intact.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Leuk assortiment, snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit kleding en snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen vebeterpunten
Pluspunten
Snelle correcte levering, ideaal als je op het laatste moment voor kamp nog wat nodig hebt.
VerbeterpuntenUitbreiding van veiligheid van oa kachel doorvoer. Vuur in de tent.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke info bij producten
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Producten waren op voorraad en snel geleverd. Heldere communicatie in mails.
Pluspunten
Zonder woorden, ECHT TOP!!!
VerbeterpuntenGraag had ik wat meer keuze gezien in de Mil-C-5040H paracord.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.