Pluspunten
Zeer goede communicatie mogelijk! Heel prettig om iets te bestellen of te overleggen
Pluspunten
Snelle, keurige, milieuvriendelijke verzending zonder plastic rommel. Goede productomschrijvingen die niet zomaar 'van het internet zijn geplukt' en een vrij compleet assortiment.
Pluspunten
super snelle levering van het juiste product
Beste Oakleaf, Gefeliciteerd! Je bent de winnaar van de Cadeaubon twv € 25,- die we iedere maand weggeven onder de reviewers! Stuur ons even een email met je adresgegevens, dan zorgen we dat de bon zo snel mogelijk naar je toe wordt gestuurd. Met vriendelijke groet, Erik van t Padje Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Pro-activiteit richting een klant over een bestelling, om te zorgen dat deze aan de wensen van de klant voldoet zie ik als een grote plus en getuigen van een echter belangstelling. Dit is bij mij dus ook gebeurt. Erik heeft een iets andere product gezien dan in het plaatje op het internet. Heeft me benaderd, de situatie duidelijk uitgelegd en mij geholpen mij verzoek te herzien.
VerbeterpuntenNog niet
Pluspunten
- Snelle leveringen - Goed assortiment
Pluspunten
Snelle levering! Duidelijke mailtjes.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering en goede artikelen.
Pluspunten
Betrouwbaar, vriendelijk, snelle reactie
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
Spullen van goede kwaliteit en een super levering van de bestelde artikelen
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
bijzonder assortiment
Pluspunten
Snelle levering! Blij mee.
Pluspunten
De gebruikelijke snelle en correcte levering Dank jullie
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs en heldere communicatie.
VerbeterpuntenDe communicatie is goed, maar wel erg veel mails omtrent 1 bestelling. Berichten werden dubbel verstuurd, van elk stapje in het proces werd ik op de hoogte gesteld ( bestelling ontvangen, ingepakt, verzonden, track en trace code) sommige van deze berichten dus dubbel. Voor sommige klanten vast heel prettig, maar voor mij wat teveel van het goede.
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering
Positive
Order arrived in good time. Would recommend.
Pluspunten
Leverering was op tijd. Goed dat je als gast iets kan bestellen zonder eerst een account aan te maken!
VerbeterpuntenGeen negatieve ervaringen
Pluspunten
Scherpe prijzen. Snelle levering. Mooie producten
Pluspunten
Er word geleverd wat is besteld
Pluspunten
Snelle, correcte levering :)
VerbeterpuntenNihil
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.