Pluspunten
Leuke winkel, goede communicatie
VerbeterpuntenMeer kleding
Beste Jos, Bedankt voor je mooie review! Je hebt aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Via onderstaande link kun je je aanmelden: http://eepurl.com/bdd6EX Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling door de verschillende e-mails.
Pluspunten
Snelle levering, prima verpakt, goede kwaliteit.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
goede levering, telkens uw bestelling een stap verder was kreeg u een mail aan.(van ontvangst bestelling, verzending tot ontvangst van de klant) de bestelling was ook zeer goed verpakt. Alles zag er netjes uit en van goede kwaliteit.
Beste Niels, Bedankt voor je mooie review! Je hebt aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Via onderstaande link kun je je aanmelden: http://eepurl.com/bdd6EX Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Goede duidelijke site ,snelle levering!
VerbeterpuntenTip; Blijf zorgen dat alles op voorraad is, (ook al ligt dat voor een deel bij de leveranciers) Tip2; Blijf kwaliteit inkopen en dus verkopen.
Pluspunten
Snelle zending Correcte behandeling van mij als klant
Verbeterpuntencombi setjes inboekken op de web site
Pluspunten
Snelle levering en rvs bidon van zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenUitbreiding productkeuze
Beste Noeska, Bedankt voor je mooie review! Je hebt aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Via onderstaande link kun je je aanmelden: http://eepurl.com/bdd6EX Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Overzichtelijke website met mooie kwaliteits producten. Ook de snelle levering is perfect geregeld. Verder zijn de bestelde producten degelijk en veilig verpakt.
Verbeterpuntenop dit moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
Stelt je stap voor stap per mail op de hoogte van je bestelling.
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Heldere en snelle communicatie en een duidelijke website, ervaring met de producten die worden aangeboden
VerbeterpuntenTip is een uitbreiding in het gespecialiseerde aanbod
Beste Xmik en Meer, Bedankt voor je mooie review! Je hebt aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Via onderstaande link kun je je aanmelden: http://eepurl.com/bdd6EX Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
alles helemaal top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er wordt tijd genomen voor de klant, heldere uitleg op vragen.
Beste Arles, Bedankt voor je mooie review! Je hebt aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Via onderstaande link kun je je aanmelden: http://eepurl.com/bdd6EX Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, geen poespas, prachtige producten, ruim assortiment en een super klantenservice!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Weinig of geen verzendkosten en snelle levering
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! Je kunt je via deze link aanmelden voor onze nieuwsbrief: http://eepurl.com/bdd6EX Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Erik Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
Snelle levering en correcte informatie.
Pluspunten
Direct contact d.m.v. Chat. Snelle levering.
VerbeterpuntenVergroten van het assortiment.
Pluspunten
Snel, gemakkelijk, uitgebreid aanbod, goede prijs
Pluspunten
VerbeterpuntenWebsite gaat een beetje langzaam op de telefoon
Pluspunten
Zeer snelle bezorging
Pluspunten
Heb nu al een aantal keer een bestelling geplaatst bij bushcraftshop.nl. Ze hebben me telkens vanaf het begin af aan op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Er wordt snel gewerkt en de leveringen zijn snel. Had zelfs het gevoel dat het werk in de avond door ging omdat ik een aantal bestelling na regulieren tijden had geplaatst. Super en be. Blij met mijn spullen.
VerbeterpuntenTen opzicht van het leveren niets.
Pluspunten
Goeie kwaliteit en snel leverin
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Snelle levering en netjes het gewenste product verpakt!
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.