Pluspunten
Op het laatste moment voor kerst besteld en voor de kerstdagen binnengekregen, geweldig. Goed verpakt. Site werkt goed en gemakkelijk is dus mijnerzijds gebruiksvriendelijk, ook voor ouderen, ben zelf 79 en heb de cadeaus besteld voor mijn zoon voor de kerst
VerbeterpuntenGrotere letters
Pluspunten
Prima ervaring om via de online webshop te bestellen. Uitgebreid assortiment!
Pluspunten
De snelheid en vriendelijkheid waarmee ik geholpen werd, is verfrissend.
Pluspunten
Goede communicatie en een razendsnelle levering.
Pluspunten
Snelheid van leveren
Pluspunten
supersnelle levering!
Pluspunten
Snelle service en duidelijke communicaatie
VerbeterpuntenVraag de klant of item een cadeau is, dan stuur het pakket op zonder de naam Bushcraft op de envelop.
Pluspunten
De levering van de dd hammock met dd tarp is goed verlopen. En de prijs kwaltijd ben ik goed te spreken over.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede producten, breed assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heldere website. Goed sortiment. (voedsel in dit geval) Veel keus. (ook in merken) Top! Makkelijk zoeken Goede afhandeling Eenmaal in bestelling klaargemaakt (zat weekeind tussen) binnen 24 uur geleverd. Ging sneller dan de track en trace :-)
VerbeterpuntenBest wel veel bevestigingen van bestelling. Een keer zelfs herinneringsmail voor afronden bestelling terwijl de bestelling al was geplaatst en betaald.
Pluspunten
Snelle levering. Contact per telefoon gehad met vragen en was goed geholpen. Kom zeker terug in het nieuwe jaar voor de dd hammock hangmat XL
Pluspunten
Fantastisch smelled bediening ook in Dede kersttijd
Pluspunten
Prijs / kwaliteit zeer goed en een snelle levertijd waarbij je constant op de hoogte wordt gehouden waar de zending zich bevindt
Pluspunten
Slechts 1 product gekocht
VerbeterpuntenSlechts 1 product tot nu toe gekochr
Pluspunten
Ik bestel nu al een paar jaar bij Bushcraftshop.nl en zoals altijd word het snel netjes bezorgd. Goed bereikbaar en lekkere communicatie.
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.