Pluspunten
snelle levering met erg duidelijke informatie voorziening over verzending. een woord Top! en toch scherpe prijs
Verbeterpuntennog niet gevonden
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Fijn assortiment
Pluspunten
Snelle levering, doen moeite voor de klant en communiceren daar ook correct bij. Kwaliteit prijs verhouding prima
Pluspunten
Snelle en perfecte leverring.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
denkt mee doet wat ie zegt
Verbeterpuntendichter bij mij komen wonen
Pluspunten
Beschadigd product werd zonder moeilijk te doen omgeruild. Hier willen ze er zijn voor de klant. TOP!
Graag gedaan Frans! Gelukkig is het nu helemaal opgelost.
Pluspunten
snelle en vriendelijke afhandeling van je bestelling en een goed klanten contact.
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Pluspunten
Snelle levering, prima service
Pluspunten
Duidelijke site, goede producten en een snelle levering.
VerbeterpuntenVerzenden naar buitenland (Duitsland) is me niet gelukt, hoewel dit wel mogelijk zou zijn. Gelukkig heb ik dit anders kunnen oplossen.
Pluspunten
Ik heb al meerdere keren spullen besteld, en ben nog geen 1 keer teleurgesteld. Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, wel een tip: Ga zo door!!!
Pluspunten
een handige chat.
Pluspunten
boekje zag er prachtig uit !!
Pluspunten
Alles verliep naar tevredenheid.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooi assortiment, goede producten
Verbeterpuntenkleding mag wel iets meer maten op voorraad
Pluspunten
Snel, correct, niet te duur
VerbeterpuntenAlles pefect!
Pluspunten
Service en vriendelijkheid
Pluspunten
Goede persoonlijke service!
Pluspunten
Super snelle levering, keurige mailcommunicatie en bijzonder klantvriendelijk aan de telefoon.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Ben erg tevreden over de snelheid en de persoonlijke communicatie van dit bedrijf. Producten zijn prima in orde.
Pluspunten
Duidelijke website, makelijk betalen, snel geleverd
VerbeterpuntenVergroot de webshop met nog meer specialitische producten
Beste Mikel, Gefeliciteerd! Jij bent de December-winnaar van onze € 25,- cadeaubon die we maandelijks onder de mensen die een review plaatsen verloten. Stuur ons even een email op [email protected] met de adresgegevens, dan wordt de Bushcraftshop Cadeaubon zo snel mogelijk naar je opgestuurd! Met vriendelijke groet, Erik van 't Padje Eigenaar Bushcraftshop.nl
Pluspunten
houd zich aan de afspraak, helder en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.