• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Produkt gekocht bij dit bedrijf,zonder veel problemen kunnen ruilen voor 'n beter produkt. prima service!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Direct antwoord bij vragen en fantastisch opgelost (had zelf fout besteld is a la minute geregeld)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering en prachtige kwaliteit!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven

Assortiment uitbreiden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles tot nu positief en heb er al heel wat gekocht... Echt een top bedrijf als je iets nodig hebt op het gebied van Bushcraft!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van elke bestelling. Persoonlijk advies per telefoon. Niet alleen een perfecte internetwinkel ook heeft de Bushcraftshop een eigen showroom waar alles te zien is en kan je evt kleding en dergelijke passen en wordt je geholpen door vakkundig personeel. Hier wordt je daadwerkelijk behandeld zoals het overal zou moeten zijn!.

Geen enkel punt wat verbeterd moet worden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Dit zou norm moeten zijn voor de overige webwinkels.

Dit groeit vanzelf.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima in orde, precies zoals beloofd, netjes en op tijd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede hulp bij bestellen. Volgende dag geleverd. TOP!

Moest even wachten bij online chat-hulp, maar dit was niet storend.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website met een kwalitatief breed assortiment, en mijn bestelling is netjes op tijd geleverd.

Leuk dat er een sinterklaasactie wordt gedaan! Maar ik denk dat de aanbieding alleen gericht is op klanten die 3+ producten nodig hebben. Als er een actie zou zijn waarbij er een korting zou gelden op een tweede product, had ik hoogstwaarschijnlijk ook een tweede product aangeschaft. De drempel zou dan lager liggen en de kans is groter dat er meer aangeschaft wordt. Voor de rest echt prima!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

de eerste keer dat we iets bestellen bij u. Op uw site staat 3 weken levertijd voor de waterproof survival kit en we hadden deze kit binnen 3 dagen, sneller dan snel. verder kan ik geen beoordeling geven omdat het een sint cadeautje is en nog moet worden uitgepakt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb al vaker bij dit bedrijf gekocht. Altijd snelle reactie op vragen en ook de orders worden snel verstuurd. Als er al iets is dan wordt dit snel gecommuniceerd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

geen gezeur mentaliteit, snelle levering, slim kortingsbeleid, aanbiedingen op de presentatiedagen is erg slim ook naar de organisatie.

hou de 'marktprijzen' van je spullen in de gaten, gear soms qua prijs iets aan de hoge kant.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima op tijd geleverd. Goede prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

Via bol.com ben ik op deze site tegen gekomen. de prijzen zijn goed voor de producten die je krijgt, ze hebben een ruime keuze en voldoende voorraad. Het product had ik de volgende dag al in huis. helemaal tevreden dus!

Pluspunten

Heel snelle levering. Na 2 dagen was het bij ons geleverd in Belgi

Pluspunten

Gemakkelijk en snel

Pluspunten

Gerber Machete Gator junior was niet op voorraad, Aangemeld voor melding weer op voorraad, maandag besteld en dinsdag in huis. Geweldige aanvulling op mijn Gerber Gator mes.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, binnen twee dagen had ik de boeken al binnen en ik werd erg goed geholpen.

Pluspunten

Keurige duidelijke webwinkel met scherpe prijzen. Heb al een paar keer iets gekocht bij ze en altijd keurig verpakt snel geleverd. E

Pluspunten

Snelle levering, vrijdag besteld en zaterdag al in huis! Tevreden over mijn pannetje van Petromax Ft6, voldoet aan verwachtingen.

Avis sur Kiyoh