Pluspunten

Eerste bestelling bij Bushcrafthop: - Ruim assortiment met duidelijke uitleg bij de producten. Er worden alleen artikelen verkocht waar het team ook daadwerkelijk achter staat. Dus geen ""goedkope rommel"". - Prijzen marktconform - Overzichtelijke website, mooie vormgeving. - Ik kon gebruik maken van een kortingsvoucher bij aanmelding voor de nieuwsbrief. - Gratis verzending boven

Pluspunten

Mooie producten zeer goede service ook naderhand toen ik nog een vraag had ben ik uitstekend geholpen.

Pluspunten

Snel Verzonden. Meedenken eigenaar. Ziet verbeter kansen. Betaal graag iets meer voor kleine ondernemers

Pluspunten

ik heb gebeld met een specifieke vraag en kreeg een prima antwoord.. toen gelijk telefonisch besteld en de dag erna al geleverd.. dus vriendelijk, goed en snelle service en niet te vergeten de enorme keuze..

Pluspunten

De bestelde spullen snel ontvangen en meteen uitgebreid in de praktijk getest en alles presteert naar belofte.

Pluspunten

Overzichtelijke site, betaald via Ideal en de volgende dag werd het pakket al geleverd op een ander gewenst adres. Helemaal super! Ik bestel de volgende keer weer bij deze webshop!

Pluspunten

Bushcraftshop.nl is een fijne overzichtelijke web-winkel die een uitgebreid assortiment te bieden heeft voor goede prijzen. Ook de service is niets op aan te merken met de snelle levertijden. Kort om erg te spreken over bushcraftshop.nl!!

Pluspunten

De door mij bestelde producten werden zeer vlot en professioneel verzonden. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling ondanks dat maat niet voorradig was. Zeer correcte communicatie. Zeker aan te bevelen, goede kwaliteit.

Pluspunten

Zeer tevreden met mijn bestelling. (Een mooi jack en een blikje leer vet van Wilma, dat wanneer je het opent ""de Roep van het Noorden"" weer tot leven brengt. Ik had mijn pakket snel in huis en alles was netjes verpakt. Houdt je van er op uittrekken en actief te zijn in de natuur, dan zal ik zeker aanraden eens te gaan kijken op www.bushcraftdhop.nl

Pluspunten

Mijn bestelling kwam zeer snel aan! Prima service!

Pluspunten

Wat een super service! Duidelijke communicatie, snelle reactie op mijn vragen via de chat. Heel erg klant gericht en meedenkend in alles. Doet heel veel moeite om klant te helpen. Uitermate tevreden!

Pluspunten

Bestelde spullen probleemloos ontvangen.

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling. Meer hoeft er niet gezegd te worden.

Pluspunten

Snelle levering en hoge kwaliteit van de producten. Ook krijg je direct antwoord op je vragen. Ik ben zeer tevreden over bushcraftshop.

Pluspunten

Prachtige Dutch oven besteld van PetromaxSnel geleverd en inmiddels al de eerste stoofschotel in bereid.

Pluspunten

Levering conform indicatie op de site. Kortom prima.

Pluspunten

Het is wel dat ik er maar 1x iets heb besteld maar toch vind ik het een sop service, wat ik zelf wilde bestellen was een deel van een product, normaal niet los te koop maar hij kon het wel regelen. Dat vond ik zeer netjes , en de levering was snel en duidelijk ivm de tracktrace. Vooruitzicht: meer bestellen bij de bushcraftshop !

Pluspunten

Snelle en correcte levering van hoogwaardige producten. Was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Veel keuze uit prima producten.

Pluspunten

zeer snelle bestelverwerking, verbazingwekkend, nooit eerder meegemaakt.

Pluspunten

Na wat shoppen op google hier terecht gekomen. Lage prijs, weinig of geen verzendkosten, en de volgende dag thuis bezorgd! Het klopt allemaal. Prima tevreden met mijn petroleum lamp. Aanrader!

Pluspunten

Goede snelle afhandeling van mijn bestelling. Super snel geleverd! Al met al een top zaak!

Pluspunten

Heerlijke, betaalbare slaapzak, die je ook bij koudere temperaturen warm moet kunnen houden. Het is nog niet heel koud geweest maar deze temperaturen (5 - 10 graden) lukt prima. Ik heb ook wel het gevoel dat de slaapzak nog over heeft. De afhandeling van de bestelling was gewoon netjes en snel, zoals het hoort.

Pluspunten

Goede en snelle service. Niks op aan te merken

Pluspunten

Verschillende artikelen in een keer besteld en die werden snel en correct geleverd. Als bushcrafter kun je niet om de bushcraftshop heen.

Avis sur Kiyoh