Pluspunten

Goede website, met een groot aanbod aan goed geprijsde artikelen. Fijn dat alles zo snel geleverd wordt.

Pluspunten

Elke keer weer dezelfde kwalitieit en service, gewoon prima!

Pluspunten

Goeie site bestelling op tijd binnen gekregen. Teerzalf bevalt goed.

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld. Geweldige service en snelle reactie. Ik koop dit normaal gesproken in de winkel maar zal dit in het vervolg via julli doen. Top ga zo door want zulke service is ver te vinden tegenwoordig

Pluspunten

Het pakket was snel binnen en goed verzorgd. Alles was compleet en geheel volgens schema. Meer kan je niet wensen denk ik.

Pluspunten

uitstekende service, zowel op de site als voor de betaling en verzending. alles vlot ontvangen en geen problemen of beschadigingen.

Pluspunten

Zeer goede service, en de live chat werkt heel goed. Persoonlijk en toch gemak van internet bestellen.

Pluspunten

Heel correcte afhandeling en vlotte communicatie. Erg goede en snelle service. Een echte aanrader!

Pluspunten

Geweldige en snelle webshop met

Pluspunten

Prima, levering volgens afspraak.

Pluspunten

Snel geleverd. Goede en goedkope waterfilters gekocht, een veilige investering

Pluspunten

Snelle service, goede prijs en mooie producten.

Pluspunten

Bushcraftshop is voor mij HET adres waar ik al mijn gear bestel. Goede service en prima prijzen. Belangrijke, ze hebben kennis van zaken, als er eens wat mis gaat met een product doen ze niet moeilijk over de garantie, kortom, ik kan ze van harte bij iedereen aanbevelen.

Pluspunten

Onlangs bij Bushcraft een Pinewood Corsica jas voor mijn wederhelft gekocht. Ik had per ongeluk de heren versie besteld. Meteen een mailtje gestuurd maar dat was niet nodig. Ik kon direct chatten en binnen No-time is dit recht gezet. Prima winkel en dito service. Rob RiemVis Zoetermeer

Pluspunten

Service goed, producten goed, en levering goed en snel!!

Pluspunten

Goed verzorgd, snelle levering. Prima!

Pluspunten

De bestelling was binnen de beloofde tijd geleverd, netjes verpakt. Materialen zijn goed van kwaliteit.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden, snelle afhandeling en een overzichtelijke site. Ook eerlijke prijzen.

Pluspunten

zeer goed, alles percies zoals vermeld en zeer vlot geleverd

Pluspunten

Top kwaliteit en service. De bestelde spullen kwamen sneller binnen dan verwacht ivm levertijd en het assortiment is gewoon dik in orde.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling. Je krijgt een track & trace code en wordt goed geinformeerd over de voorgang.

Pluspunten

Goede en snelle service, kreeg bij elke handeling een bevestiging in de mailbox met trac

Pluspunten

De fleece vest blijkt van goede kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt, met oog voor detail . Prijs -kwaliteit is ze haar vijf sterren zeker waard . Ook zijn is de gevoerde maatnorm prima en conform de Pinewood maattabel. Het kledingstuk is breed inzetbaar en zal beslist zijn dienst wel bewijzen. Persoonlijk ben ik er heel tevreden mee en raadt ze elkeen beslist aan .

Pluspunten

De bezorging was optijd en binnen de aangegeven dagen het product is van goede kwaliteit en heb er al vuur mee gemaakt

Pluspunten

In de ochtend nog een wijziging in de bestelling opgeven en keurig volgende dag geleverd.

Avis sur Kiyoh