Pluspunten

De serves is snel en goed. De emails zijn duidelijk en komen snel na de besteling binnen. Ik vind dat De Buchcraftshop deze waardering echt mag krijgen. :)

Pluspunten

Goed telefonisch advies, binnen een dag in huis! Uitstekende bushcraft bijl van Wetterlings die in testen zijn duurdere concurrent verslaat vinden wij ook erg prettig in gebruik.

Pluspunten

Snelle levering en goede producten. Feedback van de online chat is duidelijk en snel :) zal hier zeker nog veel meer bestellen in de toekomst

Pluspunten

Voor het koken van water uit een beek, rivier of plas, en het koken van eten, heb ik deze twee kettles aangeschaft. Handige bijkomstigheid: ze passen prima in elkaar, goed voor ruimte besparing! Deze twee kettles zijn compact en toch groot genoeg. Ik kan er een prima maaltijd in bereiden. En ze zijn lekker licht, dus makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

Zeer snelle levering.. Goed mail verkeer om me op de hoogte te houden over mijn bestelling!

Pluspunten

TOP, content met snelheid en gemak

Pluspunten

Op een amper twee dagen tijd mijn pakket ontvangen. Correcte afhandeling en goed maar milieuvriendelijk verpakt. Prijzen zijn zeer concurrentie. In 1woord: fantastisch.

Pluspunten

Ik heb de Sawyer mini besteld bij Bushcraftshop. Alle voordelen op een rijtje: 1) Bij Bushcraftshop was het incl. verzendkosten het voordeligst. 2) Ik kon zonder problemen betalen met Paypal 3) Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling al was dat niet nodig. Want: 4) Mijn bestelling was de volgende dag al in huis! Ik kan niks bedenken wat er niet goed is, ik kan er alles vinden wat ik hebben wil en niet duurder of zelfs goedkoper dan bij andere online shops. Ik ben een fan!

Pluspunten

Goede en duidelijke e-mails houden je op de hoogte. De levering was snel, pakketje was goed ingepakt.

Pluspunten

de producten dat ik besteld had waren de volgend dag geleverd, prachtig producten, super service, en het verhouding van kost en kwaliteit was erg goed bevallen. ik zal nog vaker gebruik maken van de diensten van bushcraftshop.nl ,en zeker hun aanbevelen naar andere mensen voor hun service, selectie, kwaliteit en natuurlijke prijs.

Pluspunten

Alle informatie en service die ik nodig had om een mooie Dutch Oven aan te schaffen. Heel vriendelijk geholpen!

Pluspunten

Goede service, fijn contact, top prosukt

Pluspunten

Vrijdag besteld en ivm de vakantie maandag verwerkt wat netjes op de website staat vermeld. Dinsdag mijn tarp binnen en een week later slaap ik er al onder. Zwaar perfect!

Pluspunten

Goede Service, snelle levering en betrouwbaar integendeel tot andere soortgelijke bedrijven. Hier gaan wij vaker materiaal bestellen!

Pluspunten

Ik ben erg onder de indruk van de service van de Bushcraftshop. Mijn rugzak was de volgende dag binnen. Toen deze een defect bleek te hebben is dit kordaat afgehandeld. Alhoewel ik de rugzak uiteindelijk niet heb gehouden omdat deze niet erg comfortabel zat met mijn lengte heb ik op de service van de bushcraftshop absoluut niets aan te merken. De eigenaar is goed bereikbaar en reageert snel op e-mails. In het vervolg zal ik hier vaker winkelen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, die duidelijke info gaven. Online besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis. Top! Aanrader!

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Zo af en toe bestel ik materialen bij bushcraftshop.nl voor de survival en bushcraftactiviteiten die ik semi-professioneel voor woodcraftsurvival.com uitvoer. In deze webshop vind je uitstekende materialen voor een eerlijke prijs. Ik vind het ook heel fijn dat je bij de artikelen op de website kunt zien of deze voorradig zijn.

Pluspunten

Snelle bezorging, goede hulp, voordelig en duidelijk

Pluspunten

Helemaal perfect afgehandeld. Even gebeld i.v.m. zeer beperkte voorraad van een bepaalde slaapzak. De slaapzak werd direct opgezocht en gereserveerd. Een volgend artikel was uitverkocht. Kleine kans dat het op tijd zou arriveren. De gok toch genomen maar helaas is het niet gelukt. Een dag later was het bedrag al gecrediteerd. Een zeer prettig bedrijf dat ook nog eens met je meedenkt. Super!

Pluspunten

Internet inkopen doen is zo echt wel plezierig.

Pluspunten

Pluspunten

Kwaliteits tarp snel geleverd

Pluspunten

Overzichtelijke site,nette prijzen en je wordt goed op de hoogte gehouden van levering. Top!!

Pluspunten

Concurrerende prijzen, uitgebreid assortiment, snelle levering met duidelijke communicatie.

Avis sur Kiyoh