2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

I placed and paid for the order on 28 June 2015. The same day I received conformation of my order and that they will send me a mail to confirm when the order will be despatched. On the website they advertised delivery on the next day. It is now 2 June - 4 days later and I have not received a mail to confirm that that order was despatched, nor was it delivered.

Pluspunten

Spulletjes snel geleverd. Goede prijs.

Pluspunten

Super service, had klein probleempje met de korting actie welke snel werd opgelost. Bestelling de volgende dag in huis.

Pluspunten

Vooral de mogelijkheid om online te chatten met de eigenaar en alle vragen meteen beantwoord te krijgen geeft een fijn, vertrouwd gevoel. En de bestelling is idd. volgende dag thuis geweest. Bedankt!!

Pluspunten

Ruime keuze tegen goede prijzen en goede kwaliteit spullen. Goed en snel overleg nadat een besteld artikel wat niet op voorraad was (al aangegeven op de site bij bestellen) ook niet bij de leverancier op voorraad was. Goed alternatief geboden en snel verstuurd! De volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Pluspunten

Prima site met actuele voorraad zodat je weet of het er wel of niet is. En er is keurig volgens de afspraak geleverd. Snel!

Pluspunten

Prima assortiment met goede beschrijvingen. Vakkundige online chatoptie. Snelle levering en prima prijzen.

Pluspunten

Goede levering van precies dat wat ik had besteld. Mag met minder plastic verpakt worden maar verder alles in orde. Spullen ook zoals verwacht en volgens foto's op site. Aanrader.

Pluspunten

Goede snelle service.

Pluspunten

De betaling via iDEAL lukte niet. Daarna was ik de bestelling kwijt. Ik werd meteen gebeld dat bestelling wel was aagekomen en ik kreeg direct een digitale acceptgiro. Ook hoorde ik toen dat thuisbezorgen niet hoefde, er werd meteen geld bespaard voor mij. Top, dank voor uw service en meedenken!

Pluspunten

Goede, makkelijke webshop, met duidelijke opvolging van de levering. Binnen 2 dagen alles in huis.

Pluspunten

De zebra billycan 0,7 is zeer snel bezorgd We zijn erg tevreden hierover Onze dank is groot!! :-))

Pluspunten

Producten precies zoals omschreven en een snelle levering

Pluspunten

Al meerdere keren nu een order bij hun geplaatst. Wordt snel en zorgvuldig afgehandeld en ingepakt! Toevallig waren twee artikelen niet op voorraad en kreeg ik twee duurdere, vergelijkbare alternatieven aangeboden. Wat een service!

Pluspunten

Snelle en nette levering. Alle vragen worden snel en correct beantwoord.

Pluspunten

Snelle levering, Er wordt gemaild over een alternatief als iets niet snel geleverd kan worden. Laagste prijs. Kortom: prima webshop.

Pluspunten

Nu al meerdere malen iets besteld bij de Bushcraftshop en iedere keer ging het perfect. Ook al een paar keer een vraag gesteld voor ik iets bestelde en kreeg telkens snel een objectief antwoord. Kan deze webshop aan elke outdoorliefhebber aanbevelen!

Pluspunten

Ontzettend leuke en avontuurlijke producten van hoge kwaliteit. Snelle service Duidelijke website!!!

Pluspunten

Prima service en goed advies.

Pluspunten

Prima snelle levering

Pluspunten

Ik heb bij de bushcraftshop een DD hangmat en tarp besteld samen met een wetterlings survivor man bijl, netjes en snel bezorgt via postNL track en trace code der bij. het bestelde materiaal was ook goed verpakt in een doos en had geen schade. binnenkort weer wat bestellen dus zeker goed

Pluspunten

Snelle levering en snel antwoord op de live chat.

Pluspunten

Super snelle levering, Ik ga er zeker vaker gebruik van maken.

Pluspunten

Ik bestel wel eens vaker online en moet soms wel eens langer wachten dan gepland. Maar mijn bestelling bij bushcraftshop.nl was online erg duidelijk. De bestelling arriveerde ook lekker snel op mijn huisadres. Dus eigenlijk helemaal tevreden over de afhandeling van de bestelling en de snelle aflevering van het pakket. Mvg, J.Gomez

Pluspunten

Uitgebreid advies en goede ondersteuning gekregen!

Avis sur Kiyoh