Pluspunten

Zeer snelle levering, goed contact met winkel via email.

Pluspunten

Uitstekende webshop waar ik al meerdere goederen heb gekocht. Ook prima aftersales. Ik bestel hier absoluut weer.

Pluspunten

Goede en snelle reactie op mail correspondentie. Snelle levering en prima producten.

Pluspunten

waar voor je geld, aan te raden aan iedereen,

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding en een supersnelle levering!

Pluspunten

Nette prijs voor DD tarp. Snel geleverd met PostNL, gelukkig geen DPD.

Pluspunten

Ik heb nu 2 maal een bestelling geplaatst bij Bushcraftshop en beide keren ging het bestelproces snel en foutloos. Ook communicatie met de eigenaar van de winkel gaat snel en transparant. Is dus een aanrader om hier te kopen!

Pluspunten

Netjes verpakt, telkens melding van status verzending, niets dan lof!

Pluspunten

Dit was mijn eerste bestelling bij Bushcraftshop en het is zeker voor herhaling vatbaar. De producten werden een dag na bestelling al geleverd en ze waren goed verpakt. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit. Prima bevallen dus!

Pluspunten

Ik was op zoek naar info over hangmatten en toebehoren en probeerde antwoorden te krijgen op mijn vragen via het chatvenster op de website. Vrijwel direct werd er gereageerd en ik kreeg passend advies voor mijn eventuele aankoop. Het enige nadeel was dat ze mij zo netjes en goed informeerde dat ik geen reden meer zag om mijn aankoop uit te stellen... Kijken, kijken en niet kopen (etalages kijken) zit er bij Bushcraftshop niet bij, want ze hebben een breed assortiment en gedreven medewerkers!

Pluspunten

Duidelijke communicatie tijdens het verwerken van de order en een snelle bezorging.

Pluspunten

Snelle levering door bushcraftshop. De producten en diverse opties die bij de producten geleverd worden zijn van goede kwaliteit. Dit is nu mijn 3e bestelling bij deze winkel, en ik blijf terugkomen voor deze uitstekende webshop!

Pluspunten

Pluspunten

Ik had een hangmat besteld die niet op voorraad was om mij tegemoet te komen boden zij mij een andere hangmat die wel 2x duurder was maar gaven mij korting waar ik geen nee tegen kon zeggen.verder zeer snelle levering al met al super!!!!

Pluspunten

Het bestellen van mijn hangmat verliep moeizaam omdat ik op een zeer trage computer zat die steeds vastliep. Dit had niets te maken met de webshop zelf. De service was weer prima, snelle reactie op fouten van de computer en het pakket werd dezelfde dag nog verzonden. Paste in mijn brievenbus en was geheel naar tevredenheid.

Pluspunten

Supersnel geleverd, top!

Pluspunten

In heb een Sea to summit opvouwbaar schepje gekocht. De aluminium versie ervan. Ik heb het nog niet gebruikt maar het is erg stevig. Het inklappen gaat erg lastig maar daar ben ik juist blij mee: dit betekend namelijk dat het niet per ongeluk kan gebeuren tijdens het scheppen. Ik kan hem aanraden.

Pluspunten

Netjes geregeld!

Pluspunten

Snelle levering. Turboflame aansteker werkt perfect en is zelfs al gevuld met brandstof Dus meteen klaar voor gebruik.

Pluspunten

Zeer snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende producten! Absolute aanrader!

Pluspunten

Lekker dichtbij in Zeeland, dus kon de bestelling gewoon afhalen. Volgens de openingstijden op de site was de winkel dicht, maar via de chat bleek er gewoon iemand aanwezig te zijn en heb ik toch mijn vriendin nog blij kunnen maken met verjaardags cadeaus.

Pluspunten

Ik had een buff besteld op woensdag, waarbij op de website al stond dat deze nog niet binnen was. bijna direct na de bestelling kreeg ik al een mailtje dat het aan het einde van de week binnen zou zijn en dat het direct verstuurd zou worden. ik had het zaterdag op de deurmat liggen! kortom, een uitstekende service!

Pluspunten

Bushcraftshop is het toonbeeld voor klantvriendelijkheid!

Pluspunten

Goed keela T-shirt. Kwalitatief goed. Valt wel erg ruim uit. Ik had een L besteld maar een M zou voldoende zijn geweest. Lijkt Engelse maatvoering?

Pluspunten

Gewoon uitstekend , niks aan toe te voegen.

Avis sur Kiyoh