Pluspunten

Geen problemen met bestelling en bezorging.

Pluspunten

Onze waardering voor de snelle levering en de tevredenheid over de Feuerhand olielamp is comlpleet . Zodoende onderbouwt U Uw goede ondernemerschap !

Pluspunten

Goede service en snelle, correcte levering

Pluspunten

Duidelijke website, voldoende info over de producten. Correcte en snelle levering!

Pluspunten

Informatie over de bestelling/levering is goed,snelle levering, goed verpakt en de kwaliteit v/d producten is goed.

Pluspunten

High End producten en snelle bezorging. Goede contacten bij vragen en snelle oplossingen. Prijstechnisch iet wat hoger dan elders, maar daar staan weer veel zekerheden tegenover...

Pluspunten

alles ok, de juiste spullen snel verzonden :)

Pluspunten

eind van de middag besteld, volgende dag in huis! keurig verpakt en goede communicatie over de levering.

Pluspunten

Ik raad deze winkel aan voor iedereen die Bushcraft of Outdoor benodigdheden nodig heeft.

Pluspunten

Goed en snel bezorgd.

Pluspunten

Echt goed geregeld. Ik plaatste een grote bestelling met hier en daar wat afwijkende wensen en daar wordt erg zorgvuldig mee om gegaan. Geen lange wacht of levertijden bij de Bushcraftshop, super!

Pluspunten

Ik heb de weledele mening dat onze dutch oven aan onze verwachtingen ruimschoots voldoet. Wij kunnen onder alle omstandigheden een brood bakken dankzij de geweldige service van de bushcraft shop. Een nobele groet Baron S.H.T.F de Prepare.

Pluspunten

Diverse spullen gekocht. Altijd naar tevredenheid. Waar nodig goed advies. Als iets niet goed is kan het zonder problemen retour.

Pluspunten

Laatst een bestelling gedaan die groter was als de voorraad. Dit was geen probleem. Er werd meteen bijbesteld en een week later had ik de complete bestelling in huis!

Pluspunten

Denkt mee, komt afspraken na, levert correct en kan gebruik maken van hun expertise bij mijn workshops van de stichting Bushcraft (hangmat en tarp) En daar boven op komt nog de korting die ze aan veel klanten verstrekken

Pluspunten

Ik Ben een terug kerende klant om dat de bushcraft shop juist dat beetje meer geeft dan de andere shops dat beetje meer zit in de product kennis en advies en flecsibele in stelling van af melding tot verandering van mening.

Pluspunten

DD Hangmat besteld met nog twee zaken. Na uur melding over levering via Post.nl. Via Post.nl s avonds tijdsindicatie ontvangen en volgende dag stipt binnen tijdsframe zending ontvangen. Snel en doeltreffend. En uit ervaring van vorige leveringen weet ik dat de Bushcraft shop ook een geweldige service heeft. Top

Pluspunten

Bestelling was heel snel binnen maar voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Ze hebben echter een hele uitgebreide toelichting gegeven via de mail, boden ook meteen oplossingen. Ze zijn echt heel service gericht, waarvoor mijn complimenten. Prima online shop. Kan hem iedereen aanraden. Manon

Pluspunten

Helemaal oke. geen tips

Pluspunten

Prima zaak klein artikel bestel volgende dag gelevert in prima staat en goed verpakt ik bestel zeker weer bij bushcraft.

Pluspunten

Prima, keurig en snel

Pluspunten

Ik heb nu 2 keer wat besteld bij bushcraftshop en ben zeer tevreden met de site. goede prijs voor een mooie collectie aan beschikbare artikelen. na ontvangst betaling is mijn pakket dezelfde dag nog opgestuurd en had het de volgende werkdag in huis.

Pluspunten

Bij deze webshop een waterzuiveringsfilter besteld. Duidelijke omschrijving op de site, zelfs met filmpje erbij en keurig op tijd gekregen waar ik om gevraagd had zonder onverwachte verrassingen. Goed product voor een nette prijs.

Pluspunten

goede site, makkelijk te zoeken. goede service en snelle levering.

Pluspunten

Erg klantgericht!

Avis sur Kiyoh