Pluspunten

Geen enkel negatief punt te noemen. Alles vlot en perfect geregeld.

Pluspunten

Snel, goed betrouwbaar en goed verpakt!

Pluspunten

Erg uitgebreid en professioneel advies, zelfs op zondag. Goede prijzen en snelle levering.

Pluspunten

Heb nu 2 keer bij bushcraftshop besteld , en ben echt tevreden over buscraftshop. Keurige op tijd pakket binnen. Goed verpakt. En de artikelen die ik zocht , waren goedkoper dan andere online winkels. Absoluut geen klachten.

Pluspunten

Altijd snelle levering, je word altijd vriendelijk geholpen (en snel) en voor een schappelijke prijs. Ik blijf klant!

Pluspunten

Het produkt is snel geleverd. Een tevreden klant.

Pluspunten

M'n eerste bestelling bij dit bedrijf was prima gegaan. Eigenlijk zoals het altijd moet maar helaas komt je soms toch ******en uit. Maar niet nu. Na het bestellen snel een orderbevestiging en bericht dat de spullen verstuurd waren. De volgende dat kon ik al aan de slag met m'n nieuwe bushcraft spullen!

Pluspunten

Keurige en snelle levering van alles wat ik bij Bushcraftshop besteld heb. Met dit prachtige winterweer kan ik de nieuwe spullen mooi gaan gebruiken.

Pluspunten

Ik had me bestellen na 2 dagen al binnen en de producten zijn van goede kwaliteit!

Pluspunten

Zeer snelle levering. goed verpakt. Alleen jammer dat er een kortingsbon in zat die niet meer geldig is.

Pluspunten

Erg tevreden!!!

Pluspunten

Nog geen 5 sterren, want maar

Pluspunten

Ik ben erg blij met de snelle service en reactie op een vraag.

Pluspunten

Heb al eerder besteld bij deze webshop ben zeer tevreden. Ruilen is geen probleem mocht het onverhoopt nodig zijn , goede communicatie via email. Denkt mee met de klant, prima service! website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Betalingsmogelijkheden ook prima geregeld. levering is snel. Zie ook mijn revieuw over de Keela genesis op hikingsite.nl

Pluspunten

Spullen netjes, verzorgd en snel geleverd. En goed contact vooraf. Ik ga hier zeker vaker kopen.

Pluspunten

Deze web winkel heeft nooit bij mij een foutje gemaakt ,het is een betrouwbaar en eerlijk bedrijf .

Pluspunten

bestelling naar wens verlopen perfect op te volgen

Pluspunten

Twee houtsnijmesjes waren zeer snel geleverd. Bestel hier wel vaker en de ervaring blijft goed.

Pluspunten

Ik heb kleding gebruikt, goede kwaliteit. Heb alleen gemerkt dat de juiste maat soms kan verschillen. Snelle levering en goede service bij ruilen.

Pluspunten

Ik heb voor de tweede keer besteld bij de bushcraftshop. Ik ben niets dan tevreden erg goeie service en goed advies. Na zelf wat prijsvergelijkingen te hebben gedaan komen ze ook als een van de goedkoperen uit de bus. Deze online webshop is zeker een aanrader

Pluspunten

Snelle levering van mijn spullen en bovendien goed verpakt. Hopelijk voor de toekomst een blijvende bron voor kwaliteit en service.

Pluspunten

perfect afgeleverd en niets op aan te merken. Ik hoop dat u nog een tijdje blijft bestaan. ga zo door ! 5 sterren van mij

Pluspunten

ik heb al een paar keer spullen besteld bij bushcraftshop.nl. Elke keer weer snelle levering, ik zou deze winkel voor iedereen aanraden!

Pluspunten

Nu al de tweede keer dat ik bestel bij deze website en nog nooit teleurgesteld geweest. Via de chatfunctie op de webpagina krijg je snel en nuttige informatie met een van de medewerkers ipv een zoekrobot zoals de meeste webpagina's hebben. Informatie die bij de producten staat is zeer volledig en over alles zeer tevreden. Enkel de DD Hammocks mini karabiners vielen wat kleiner uit dan gedacht maar dat lag dan eerder aan mij.

Pluspunten

Snel geleverd (met trackingnummer) naar Belgi

Avis sur Kiyoh