Blij

Gerber Firesteal was mij aangeraden durend mijn laatste trektocht. En deze werkt echt heel goed. Maakt ook goede vonken om vuur te kunnen maken.

Direct en snel !

Super !

Snelle behandeling van mijn bestelling

Mijn bestelling kwam snel en goed verpakt binnen.

Mooie site en levering zoals werd aangegeven.

Geen klachten over bestelling of levering bestelde producten.

Prima aanbod en snelle levering

Mooie pannen gekocht

Hele goede service!

Afhandeling van mijn bestelling was goed, maar zoals je tegenwoordig ook verwacht natuurlijk. Één van de producten die ik had besteld had een klein defect vanuit de fabrikant, Bushcraftshop.nl heeft mijn melding heel snel afgehandeld en een nieuw product gestuurd. De service was heel goed en beter dan ik had verwacht. Ik bestel hier zeker weer.

Netjes

Fijne winkel met vlotte service.

Leuk assortiment. Snel geleverd. Prijskwaliteit voor de messen en aanstekers die we bestelde is zeer goed.

Topservice!

Supersnel geleverd (22.40 besteld, de dag erna om 9.30 bezorgd), netjes verpakt en goede kwaliteit spullen. 1 artikel mankeerde wat aan (hadden ze niet kunnen zien voor verzenden), na een mail met de klantenservice werd er meteen een nieuw exemplaar opgestuurd, top! Al met al ben ik zeer tevreden over mijn aankopen en de service van deze winkel, een aanrader!

Snel en correct

Snel en correct met track code

Fijne winkel

Mooie winkel goed spul en de moeite waard om daar eens binnen te lopen

Prima shop.

Voor het eerst een aantal artikelen bij deze shop besteld, allemaal goed verlopen. vandaag weer een aantal artikelen besteld om zo langzamerhand een complete survival rugzak samen te stellen.

Hele leuke webwinkel

Veel handige producten. Snelle en correcte levering.

een top boek.

Een duidelijke, mooie boek. overzichtelijk.

Gewoon goed

Xxxxx

Snel en netjes verzonden

Goed geregeld

Bestelling optijd geleverd goed verpakt Top

Goede service en snelle verzending

De bestelling was netjes verpakt en werd snel geleverd. Ook keurig op de hoogte gehouden via de mail over de status van de bestelling.

Netjes

Alles prima, maar wel dagje later verstuurd dan beloofd.

Snel en kwalitatief

Ik ben erg tevreden over de snelheid van het ontvangen van mijn bestelde producten. Meerdere keren besteld en snel ontvangen en tevens erg tevreden over de kwaliteit van bestelde artikelen.

geweldig!

mooie uitgebreide app. leuke producten goed en overzichtelijk.

Heldere webshop, goede email-service op vragen, mooie producten (Barmah hoed)

Duidelijke webshop. Klein puntje van feedback: bij de "Barmah Hats Foldaway Bronco Fullgrain - Donkerbruin - Koeienleer - Opvouwbaar" ontbreekt een opgave van de hoedmaten (hoogte, breedte rand). Bij de zwarte Bronco versie staan die wel. Bij het model "Barmah Squashy Oiled Suede" eveneens. Doordat deze gegevens bij de bruine Bronco ontbraken en de foto's tussen de Squashy Oiled Suede en de Bronco's weinig/geen verschil in maten laten zien had ik me in eerste instantie vergist in de aankoop van de bruine Bronco (de Squashy heeft een net iets hogere hoed en bredere rand - dat was mijn wens). Bij vragen hierover via de helpdesk (email) werd snel duidelijkheid gegeven. Dus verder prima tevreden.

Snel en nog sneller bezorgd

Levering volgens afspraak van een product dat is zoals het op de site staat.

Meer is er niet

Geweldige winkel

Geweldige winkel. levering naar duitsland snel en zonder problemen Heel erg bedankt

Avis sur Kiyoh