Snel, duidelijk en keurig verpakt!

Snel en vlot geregeld! Alles netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden van voortgang.

Kwaliteitsproducten en enorm snelle levering

Zeer degelijke producten, enorm snelle levering, groot aanbod

Smiddags besteld volgende dag in huis. En goede kwaliteit prijsverhouding.

Duidelijke website met genoeg keuze.

Snel en netjes geleverd.

Groot assortiment, scherpe prijs en goede service.

Ik was op zoek naar een vuurschaal van Petromax. Tegenwoordig moet je zulke producten vaak online kopen, omdat een winkel met zo een groot outdoor assortiment helaas niet fysiek te bezoeken is. Buschcraftshop had de scherpste prijs en uit ervaring wist ik dat de service ook erg goed is. Besteld en de volgende dag in huis. Verpakking was oke. Bedankt, ik kom zeker terug!

vlot en vlug

Vlot en vlug. Kwalitatief materiaal.

Duidelijke omschrijving snel verzonden.

Heel goed geregeld, goed op de hoogte gehouden worden van verzenddatum

Top service , snel . Top kwaliteit van product

Heb bijl besteld van het merk Gränsfors Bruk, top bijl .

Mooie website met goede informatie. Levering was correct en zeer snel. Kwaliteit van de producten is zeer goed.

Mooi materiaal

Prima ervaring!

De spullen die ik heb besteld heb ik snel geleverd gekregen. Top! 1 minder dingetje is dat de sea to summit ascent 11, die ik o.a. heb besteld, qua maatvoering prima is, maar niet correspondeert met de maten aangegeven op de site. De slaapzak past, des al niette min prima, maar had gehoopt dat ie iets ruimer was.

Goed ateriaal. Goede prijs goede levering

Goes

Het is een prima webshop. Ik had de rocketstove en tas besteld en afgerekend,maar ondanks dat er stond voorradig bleek dit niet zo te zijn.Dit was wel een teleurstelling.We zijn gebeld na 2 dagen of we wilde annuleren dit hebben we niet gedaan,uiteindelijk hebben we alles keurig ontvangen en net op tijd voor vaderdag.

Supersnelle levering

Heel persoonlijke service!

Je krijgt snel mails met duidelijke communicatie. Hoewel er iets misliep bij de levering van mijn pakje, werd dit na 1 mail meteen rechtgezet! Het kwam heel snel in orde. Zeker een aanrader deze webshop!

Superservice

Helaas was mijn pakketje in de verzending beschadigd. Contact opgenomen met bushcraftshop, zelfde dag antwoord met retour label. Voordat ik het defecte product had verstuurd hadden ze al een nieuw product naar me opgestuurd, inclusief een verrassing als goedmakertje voor het ongemak. Prima afgehandeld! Zeker een reden om opnieuw hier te bestellen.

Komt afspraken na en prijs is goed

Prima prijs en snelle verzending

Op vrijdag cadau's besteld die ik zaterdag nodig had. Mooi op tijd binnen, goed verpakt en precies wat ik nodig had!

Alles naar verwachting

Niets op aan te merken

top

snelle levering en scherp geprijst en kwaliteit

Blij met de kwaliteit van de producten en de snelheid van de levering

Blij met de kwaliteit van de producten en de snelheid van de levering

Alles prima verlopen.

Perfecte winkel voor outdoor liefhebbers

Goede kwaliteit, goede producten, veel keuze, kleine prijzen. Voor bushcraft liefhebbers de "must to" winkel. Enige wat nog ontbreekt zijn 10/15 winkels verspreid door heel Nederland

Tot nu toe tevreden

Jullie krijgen nu 3 sterren omdat ik nu 2x bij jullie heb besteld. Mocht ik vaker straks bij jullie bestellen en mocht een keer wat fout geleverd zijn, kapot of er iets anders mis. Hoe is jullie service? Snel geleverd en mooie producten. Tot nu toe tevreden.

Producten zijn goed te vinden.

In tegenstelling tot veel outdoor winkels kan je bij deze winkel goed zoeken en filteren op producten. Het assortiment is wat je verwacht bij de naam Bushcraft.

Avis sur Kiyoh