Dat ging héél snel EN goed!

Ik heb de ene dag besteld en de volgende dag was mijn pakket onderweg. Prima geregeld en als picobello in orde. Dank jullie wel.

snel, duidelijk en goede communicatie

In een woord prima.

super! mooie producten en zo mogelijk een nog mooiere service!

super! mooie producten en zo mogelijk een nog mooiere service!

Goede kwaliteit, snelle levering

Meer valt er niet te zeggen

Zeer correct en kundig geholpen

Uitstekend. Duidelijke communicatie en perfect product ontvangen.

Toppie

Producten besteld, producten ontvangen. Goed afgehandel, snel afgehandeld etc. Tevreden

Producten naar wens, goed aanbod

Bleek enige slijtage te zijn aan een vd bestelde producten, goede ervaring met de klantenservice om tot een oplossing te komen!

Met gemak snel gevonden wat ik zocht

Als je bij een specialist iets zoekt dan weet je dat je kwaliteit krijgt. Dat gaat vervolgens gemakkelijk en professioneel. Zeer tevreden

Perfecte levering en product

De levering ging super! Snel en makkelijk te bestellen. Het product is vanzelfsprekend top!

Prima afhandeling

Prima voor elkaar

Super welwillend en razend snelle leveringen

Mijn ervaringen zijn zeer goed. De winkel is telefonisch goed bereikbaar en je wordt uiterst vriendelijk te woord gestaan. Ze geven terugkoppeling en komen hun woorden na! Kortom ik koop daar graag mijn spullen en blijf dat zeer zeker doen!

Aanrader

Gevonden wat ik moest hebben. Snelle levering.

Zeer vlotte afhandeling

De bestelde producten kwamen zeer snel bij ons aan. De producten zijn kwaliteitsvol. bedankt

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service en snelle levering

Prima; kwaliteit, snel bezorgd.

Prima; kwaliteit, snel bezorgd.

Handige site voor de bushcrafter.

Mooie tools, ruim aanbod, snelme afhandeling.

Snelle levering, top product

Top producten met een top service

Zoals de titel al aangeeft top producten met een top service mijn bestelling was ook snel verzonden en de volgende dag al binnen!

Top producten en geweldige service

Helemaal blij met de producten die het gewoon keihard goed houden, daarnaast geweldige service! Zeker terug komen hier, bedankt!

Alles perfect inorde

Interessante catalogus, snel en correct geleverd naar België. Bedankt!

Prachtig product, snel geleverd.

Mooie Pinewood Caribou TC Extreme jas besteld, deze werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit. Prijs had ik vergeleken en was goed bij Bushcraftshop.nl

Zeer goede service en producten

Mooie, kwalitatieve producten. Zeer goede afhandeling van de bestelling.

Goede ervaring

Mooie handschoen gekocht. Wel dure dingen maar hopelijk gaan ze lang mee. Blijken gemaakt in Ethiopie maar afgewerkt in Zweden. Crud Gjöra.

Een goede ervaring.

Zeer goed assortiment, snelle levering en een prima service.

Prima product en levering

Levering stond voor 2-3 dagen, maar was er gewoon de volgende dag. top