Goed geleverd en geen lange wachttijd.
Enorm snelle levering in een goede stevige doos en goed inpakmateriaal. En erg degelijk product.
snelle service, zeer scherpe prijzen
Mooi overzichtelijk en snelle levering
Vlot en correct afgehandeld. Al de items zoals beschreven.
geweldig leuke en betrouwbare online winkel met zeer goede spullen
Een goede outdoorshop met de juiste producten en merken van goede kwaliteit. De service is super goed.
Heel tevreden over bushcraft
Alles is zeer vlot verlopen. Producten zoals beschreven.
Zelden een webshop meegemaakt dat zo snel en accuraat levert. We worden constant direct per mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Artikelen zijn duidelijk omschreven. Bestellen verloopt zonder problemen. Kortom. Wij zijn niet zo van het plaatsen van beoordelingen over webshops maar bij deze leverancier doen wij het met plezier.
Snelle levering, goede service!
All item receive in good condition. It took 7 days to ship to Nantes, France with shipping cost of €25. One item (Karrimor Omni Pouch) receive not as shown on the webshop. To return it will cost me additional €13 for shipping, so I'll just keep it.
Hi Hardy, Thanks for your review! Sorry to hear you haven't received your item yet. We sent you a tracking link, and now sent it to you again. I can see that you also recently picked up your parcel from the pickup point. Please let us know if we can help you with anything else. Warmest regards, Erik from Bushcraftshop
Revue originale
I still have not received my item and not able to track the item.
Alles wat ik al kocht is top kwaliteit en was snel geleverd.
Product als omschreven, goede kwaliteit en snelle levering
Ik heb verschillende spullen besteld bij de bushcraftshop. Alle spullen zijn goed geleverd en van goede kwaliteit. Ik ga hier vaker bestellen.
Bestellen ging heel vlot en werd heel snel geleverd. Prima outdoor materiaal!
Ok.
Beste Marek, Bedankt voor je review. We vinden het altijd jammer een negatieve review te ontvangen en hebben daarom contact met je opgenomen. Als het goed is hebben we het alsnog netjes voor je opgelost. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je nog even contact met ons opnemen. Vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Revue originale
U verkoopt Slaapmatten van zeer slechte kwaliteit.
De levering van een superlight tarp ging heel snel te waarde van 89,95 euro,echter toen ik de tarp wilde ruilen voor een wat zwaardere met wat meer mogelijkheden ter waarde van 67,95 euro ging de ruil wel heel snel maar het retourbedrag wat ik teruggestort kreeg was 67,95 euro, dus de prijs van de tarp die ik thuis had liggen,het verschil van 22 euro heb ik nog niet retour ontvangen. Ik heb wel het idee dat ze er alles aan doen om het weer goed te regelen,dus daarom 4 sterren.
Mijn 1e bestelling bij Bushcraftshop, heeft me verbaast. Een snellere (web)winkel had ik nog niet meegemaakt. Vrijdagmiddag een broek besteld, zaterdag in huis...te groot en zaterdag weer retour gezonden. Maandag krijg ik mail dat de maat kleiner ook binnen is gekomen, en die werd woensdagochtend bezorgd. Telefonisch overleg en uitleg ging zéér klantvriendelijk. Wat een fantastische ervaring! Het betrof de Pinewood Finnveden winterbroek, let op deze valt groot uit.
en ver daarbuiten. Nergens zo veel assortiment, goede service en waar voor je geld.
Fijne online winkel gericht op outdoor en buscraft. Ook goede beschrijvingen van de producten om er wat meer over te weten te komen.
Koop nu al een aantal jaren hier en altijd netjes geleverd en goede spullen. Bij vragen altijd snel antwoord.
Had spare parts nodig voor jerrycan lifesaver en zijn netjes in overleg naar Spanje gestuurd. Top geregeld
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.