Volgende dag geleverd, alles netjes in orde. Super service.

Snelle levering en goede producten.

Prima geholpen en geïnformeerd

Mooie website met veel informatie. Contact voor nog wat extra vragen was heel goed. Vriendelijk en ter zake kundig.

fantastisch assortiment en echt snel in huis.

Mijn eerste en tot nu toe enige ervaring waren zeer positief. Het assortiment is geweldig en de levering en communicatie zijn zoals je mag verwachten. Gewoon goed!

Zeer gemakkelijk en snelle levering

Uitstekende service.

Erg prettig om contact te hebben met een mens! Geweldig geholpen en levering binnen 24u.

Snel en juist geleverd.

Alles prima geregeld, goed verpakt en goed gecommuniceerd over de voortgang van de bestelling.

Super snel geleverd volgens afspraak. Super product

Snel en eenvoudig makkelijk geregeld. Belangrijk is dat je zelf een afhaalpunt kan selecteren om op je eigen tijd wanneer het uitkomt het artikel op te halen.

Pinewood Jas

De jas was van goede kwaliteit en de snelheid van verzenden ook top. Echter de XXXL is op de site niet verkrijgbaar dus ik ben uitgeweken naar andere leverancier. Verder geen probleem.

Goed en snel geregeld.

Geen probleem.

Snelle en correcte levering

Smooth and fast process and goods as dicribed.

snelle service, goede kwaliteit artikelen

snelle service, goede kwaliteit artikelen (Berghaus Crusader front access & Morakniv bushcraft forest)

Supergoed supersnel

Bushcraftshop doet écht wat ze beloofd. S avonds besteld volgende dag levering. Altijd behulpzaam. Zeer gerecommendeerd

Kwaliteit!

Goede kwaliteit/prijsverhogingen, snelle levering, goede service.

Zeer goed, snel geleverd

De shop is perfect, artikelen zijn niet helemaal zoals beschreven.

Snelle levering !

Kwaliteit en ultra snel geleverd !

Goede service, denken ook goed mee

Ik was op zoek naar een gasbrander bij de trangia. Deze is hier gevonden en snel verstuurd.

Supersnelle levering en goede service

Alles prima in orde

Alles goed verpakt en snel bezorgd alles prima

Snel levering.

Snel levering. Zoals bestelt

Prima service, dankjewel

Vlekkeloos verloop zo als verwacht.

Snelle service en levering, vriendelijk contact.

Bushcraftshop is hèt adres voor allerlei zeer praktische outdoor producten maar ook voor wandelaars zoals ik die bushcraft beoefenaars een warm hart toedraagt en net als zij ervan houdt om lang buiten te zijn.

Zeer snelle levering

Probleemloos

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd

Artikel was binnen 24 uur in huis. Keurig verpakt en helemaal top!

Snelle en correcte levering

Het is makkelijke en duidelijk bestellen en de levering was binnen een paar dagen al binnen. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe rugzak van Berghaus

Avis sur Kiyoh