Laden reviews...
56 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients louent la rapidité de la livraison et l'emballage fiable. La qualité des produits et la gamme sont fréquemment mentionnées, tout comme une communication claire lors de la livraison. Dans l'ensemble, l'expérience est fluide et le rapport qualité-prix est satisfaisant.
Fijne webshop met een goed aanbod en volgende dag bezorging. Helder, overzichtelijk en een must voor de outdoor/bushcraft liefhebber.
5 October 2021
B
Hilvarenbeek
Ff hammocks tarp besteld en met wat karabiniers en wat Paracord. Snel geleverd en de producten goed bevallen, goede prijs kwaliteit verhouding.
Tim
ROOSENDAAL
Mijn bestelling snel en goed ontvangen en deskundig geholpen met mijn vragen 10+++
A.
Assen
Alles op voorraad, prijzen zijn goed. Alle merken. Nix te klagen hier!
S
Roosendaal
Ik vond zowel de hele ervaring op de site, hoe soepel & snel het bestellen en betalen ging, als de snelheid waarmee de spullen binnen waren, helemaal top!
Daan
Alkmaar
Heldere site; goede service.
Willem
Assen
's Avonds laat besteld en daags nadien reeds bezorgd. Bijna even snel alsof je zelf naar de winkel gaat.
Paul
Oostende
Toevallig op hun website gekomen en meteen de app gedownload. Echt een schitterende app met heel goede customer service! Vraagje? Gebruik de chat functie en ze helpen je meteen verder. Ik kan het niet sterk genoeg aan bevelen!
Ryan
Mechelen
Er was een artikel tekort bij mijn levering. Alles werd onderzocht wat begrijpelijk is. Ontbrekende artikel werd nagezonden.
Jurgen Senesael
Oudenburg
Ik was op zoek naar goede spullen, die heb ik gevonden op deze site. Ik kom zeker hier terug als ik nog meer nodig heb. Kwaliteit voor de juiste prijs.
André
Den Haag
Snel netjes goed verpakt en alles was in orde bedankt daarvoor, grt JeffreyGaal
Jeff
Alkmaar
Goed verpakt en snel geleverd.
Herman
Dalen
Goede keuze, duidelijkheid over de voorraad. Mijn item was niet op voorraad, maar had ik binnen 2 dagen.
30 September 2021
Else
Amersfoort
Mooie spullen. We hadden een campinglamp besteld. Savonds laat besteld. Meteen bericht en zelfde avond nog verzonden. Volgende dag meteen in huis. Barebones forest Lamp is geweldig!
29 September 2021
Sint Katelijne Waver
28 September 2021
Serge
Helvoirt
Goede en veel spullen prijs kwaliteit prima
Roland
Moerdijk
Zeer Tevreden.
Zoran
Nijmegen
Een tent besteld, die kwam al de volgende dag. Prachtig.
Jeroen Kluiver
Nijmegen
Wat ik besteld heb, is binnengekomen. Informatie website komt overeen met werkelijkheid. Snelle levering Gewoon top
Johnny
Amersfoort
Snel en goed geleverd
Jaap
Veldhoven
E
V
Zie bovenstaande regel, Ik draag het bestelde product met veel plezier.
Marcel
Maarssen