Perfect.

Keep it simple

Voldoende overzicht op de website. Het bestellen gaat makkelijk en de opvolging van de bestelling is fijn. Duidelijk en daardoor geen verassingen.

Prima. Op tijd geleverd en artikel klopte geheel met omschrijving en foto's op de website

Duidelijke site en levering op tijd.

Accuraat

Heldere communicatie snelle levering en kwaliteit producten geweldig.

snel en goed

Snelle en correcte service

Ok.

Professionele, snelle service

• Poleciłbyś nas? Tak

Super Fast Shipping

Order was delivered super fast and great quality service

Mooi assortiment en snelle levering.

Het was de eerste keer dat ik bij deze webshop bestelde. Maar ik kom zeker terug...

Ze beloven wat ze zeggen. Het artikel is netjes op tijd geleverd. Vriendelijk personeel.

Fijne communicatie

Een bedrijf dat goed bereikbaar is, waar je goede afspraken mee kunt maken en goede zorg biedt aan een snelle levering.

Perfect geregeld

Bestellen en levering verliepen zeer soepel waarbij wij goed op de hoogte werden gehouden over de voortgang.

Gewoon goed

Tot nu toe altijd netjes de spullen gekregen die ik besteld had. Spullen van goede kwaliteit. Assortiment is uitgebreid, genoeg te kiezen. Heldere website, fijne shop

Snel betrouwbaar

Goede levering en goede producten

Prompte levering

Snel en klantvriendelijk

Mijn bestelde tripod bevatte een defect onderdeel. Het probleem werd snel en doeltreffend afgehandeld via de chatservice.

correcte afhandeling, punctueel en snel

Goed geïnformeerd na de bestelling. Vlotte betaalmogelijkheid. Snelle afhandeling ter plaatse alsook verzending.

keuze, kwaliteit/prijs, snelle reactie op mail i.v.m. bestelling

correcte levering van de producten

De levering heeft iets langer geduurd, maar valt nog onder het normale gezien de situatie. (zelfs op 1 mei geleverd 👍)

Snel antwoord op vragen en steeds vlotte afhandeling van de bestelling.

Bij vragen over een product krijg je altijd snel een antwoord met correcte informatie. De bestellingen worden altijd snel verwerkt voor levering en goed verpakt. Over de hele lijn een aanrader.

Adequaat, vlot en 100 % foutloos.

Goed product tegen aantrekkelijke prijs. Adequate, vlotte en 100 % goede orderafhandeling.

Snel en kwaliteitsvol!

Aeker aan te raden!

Snel in goede orde de juiste producten gekregen.

Fijne winkel met een ruim assortiment. Ik kom zeker terug voor meer uitrusting.

Afspraak is afspraak

Snelle en correcte afhandeling en levering

Prima en snelle service

Goede service. Snel en correct.

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.