Top website, snelle levering, product voldoet geweldig aan de verwachting.

Top Bedrijf!

Overzichtelijke web-site, makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Super snelle levering top kwaliteit!

ik was stom verbaast dat de levering zo snel plaats vond ( Nederland --> België ) top!

Goede en snelle service

Via de bushcraftshop app gekocht. Snelle en goede service.

Een echte aanrader.

Ik werd erg vriendelijk en correct geholpen. Mails werden snel en met veel geduld beantwoord. Prijs was heel redelijk en de levering heel snel. Top!

Super, gewoonweg fantastisch

Donderdag middag eindelijk de hangmat van dd kunnen bestellen na problemen met de bankkaart, toch vrijdagavond nog geleverd. Super service en super ding dat doet wat het moet doen. Bedankt Bas voor de persoonlijke service

Snelle service, persoonlijke behandeling

Betalen met iDEAL lukte niet, maar mag een persoonlijk mailtje dat het geld binnen was en de bestelling onderweg.

Eerste ervaring is uitstekend

Ook telefonisch werd ik uitstekend geholpen. Via internet Beck olja besteld. Omdat ik van andere honden bezitters had vernomen dat dit een goed middel zou zijn tegen teken. Niet teveel en zelfs verdunnen is al goed. Je hond en huis ruiken wel een beetje anders maar alles voor het goede doel. Het is ook tegen muggen. We gaan het ervaren.

Koop al jaren bij de shop en nog steeds super tevreden over de service en toch nog betaalbare topspul die ze in het gamma hebben.

Evaren lui die je snel helpen met het vinden van de juiste spulletjes. Top zaak.

Perfect.

Goed contact. Snelle levering. Top zaak

Great product, great service

Bushcraft shop is my go to store whenever I need a bushcraft/ hiking product. They are fast, always deliver on time and perfect communication! They have limited product and that say enough, they look at quality. I definitly recommend this webshop.

Hele snelle levering

Helemaal goed!

Supergoed!!

Goed !

Zeer snelle afhandeling, producten netjes en volledig geleverd.

Zéér snelle levering en prima informatie omtrend de status van de bestelling!

Uiterst klantvriendelijk! Excellent!

Supersnelle levering van kwaliteitsgoederen tegen scherpe prijs.

100% tevreden met geleverde dienst en goederen. Zal daarom zeker weer hier kopen.

Keurig verpakt en snel geleverd

Een shop met vele bruikbare en kwalitatief hoogwaardige producten welke snel geleverd worden.

Ruime keuze in veel top producten. Zeer duidelijke levering waarbij je continu op de hoogte word gehouden waar je bestelling zich bevindt en zeer stipt met de levertijd.

Vlotte behandeling van bestelling, zou t iedereen aanbevelen.

Goede service en vlotte levering van bestelling tenzij niet op voorraad natuurlijk. Tot op heden geen slechte ervaring.

Vlotte afhandeling

Over Bushcraftshop.nl

Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.