Laden reviews...
53 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snelle levering, betrouwbare verpakking en goede productkwaliteit komen vaak terug in de feedback. Heldere communicatie en een goede prijs-kwaliteitverhouding worden vaak genoemd. Over het geheel genomen ervaren klanten een soepele en betrouwbare winkelervaring.
Goede ervaringen.
13 August 2025
Arie
Spijkenisse
13 August 2025
Willem
Oost West en Middelbeers
Jullie verkopen de laatste weken gewoon tegoedbonnen terwijl er bijna niets op voorraad is.
Beveelt niet aan
3 July 2025
mark
Tilburg
Ik ben zeer tevreden van de service en van de ultrasnelle levering! Een dag later al in huis, zelfs in België! Dankjewel!
23 June 2025
Ineke
Gent
De bestelde spullen waren in solden, goede deals en snelle levering de dag na bestelling...top.
Roger
Lichtaart Vlaanderen
Leuk om door de site te bladeren. Altijd wel wat te vinden. De prijzen zijn goed en de informatie is handig. Ik kom zeker terug.
Bas
Alkmaar
I am very pleased and grateful to the team for the assistance provided. I recommend
Chavdar
Bulgaria, Sofia
Na de Pinksteractie was er bijna niets meer te koop. Dan is het fijn om website bezoekers te informeren. Als je nu op 'mes' zoekt, krijg je 0 producten.
W.
Geldermalsen
Had online een slaapzak besteld en ondanks dat ik in België woon, kwam het pakketje binnen de week bij mij in de bus. Prima bezorging, niets op aan te merken en alles in orde.
Ferre
Leuven
Ik heb onlangs twee loge savers gekocht en ben er zeer tevreden van. ook van hun service ben ik zeer tevreden pakketje redelijk rap aangekregen onlangs een aantal feestdagen.
Jurgen
Arendonk
De hoodie uit de sale kocht ik voor mijn kleinzoon die hem afgelopen week voor zijn 16de verjaardag kado heeft gekregen. Hij gaat 1 week bushcraften in Schotland en is er ontzettend blij mee. Dus...een top kado!
Inge
Weert
vlotte afhandeling van bestelling snelle levering bij de zuiderburen materiaal van goede kwaliteit grote korting tijdens weekend van Pinksteren
Bart
Burcht
Via de webwinkel een highlander 44 rugzak besteld voor een aantrekkelijke prijs. De volgende werd deze al geleverd.
Jeroen
Doesburg
Got a high-quality tent from Bushcraftshop.nl at an excellent price (50% off). Even with the international shipping charge, it was more economical than purchasing it locally. The shop's timely correspondence kept me informed of the progress of my purchase every step of the way. I highly recommend Bushcraftshop.nl to all outdoor enthusiasts and would shop there again.
Robert
Spain
Wederom een erg goede ervaring met de Bushcrafshop. Goed advies, op tijd verstuurd en zeer zorgvuldig ingepakt. M.a.w. alles erg goed verlopen!
19 June 2025
Arie
Eext
Super. Artikel kiezen, betalen en ontvangen. Simpel.
18 June 2025
Bart Renate Potter
GUNixan.
Voor een prima prijs kreeg ik een aantal hoogwaardige bushcraft spullen binnen zeer korte tijd opgestuurd. Ik ben zeer tevreden. Tot de volgende bestelling Bushcraftshop!
18 June 2025
Cees
Rijswijk
Het assortiment is goed en professioneel, met veel plezier op vrijdag 6-06 een tent uitgezocht en aangeschaft. Bij de tent stond aangegeven vandaag voor 2300 besteld, morgen in huis. Aangezien ik de donderdag 12-06 zou vertrekken kwam dit op papier goed uit. Echter; De tent werd niet die dag of de dag erop verstuurd. Bushcraft shop overhandigde deze pas op 10-06 aan de koerier. Deze deed er ook 2 dagen over om te bezorgen. Helaas was de tent dus niet op tijd binnen en moest ik last minute een andere oplossing bedenken. Jammer, want met de juiste informatie had dit niet gehoeven.
Julian
Voorburg
Hallo Julian,
bedankt voor het achterlaten van je review. Het spijt me te horen dat je levering niet is verlopen zoals beloofd. Normaal gesproken ontvang je je bestelling inderdaad al de volgende dag, maar helaas is het in jouw geval anders gelopen.
Dit had te maken met de enorme drukte tijdens onze salesweek, waardoor zowel ons magazijn als de vervoersdienst overbelast raakte. Dit is zeker niet de normale gang van zaken, en het spijt ons dat je hierdoor genoodzaakt was een andere oplossing te zoeken.
Mocht je daardoor inmiddels geen behoefte meer hebben aan je bestelling, dan zijn wij bereid de tent kosteloos terug te nemen. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantendienst.
We hopen dat je desondanks toch nog een fijn kampeeravontuur hebt kunnen beleven.
Met vriendelijke groet,
Angelo
Team Bushcraftshop
Zoals je mag verwachten van een webwinkel
Michael
Nederland
Ik heb het als zeer goed ervaren snelle levering en netjes verpakt.. veel keuze en goede aanbiedingen en prijzen...
elder
Drachten
Vlot
11 June 2025
Tom
Limburg
Hele fijne kleding, zowel jas als broek van Pinewood. nette prijs en goed service. Aanrader!
10 June 2025
Ellen
Friesland
Kleding besteld. Snelle levering, netjes verpakt. Al eerder bestelling van outdoor producten gedaan en dat ging net zo makkelijk, snel en goed als dit keer.
9 June 2025
Yvonne
Hoogeveen
opzoek naar teerzalf, bij bushcraftshop juiste middel gevonden. gekocht voor Franse vrienden, omdat men daar moeilijk aan product kan komen
6 June 2025
piet
Rdam
Tent gekocht. Op de website veel keuze en informatie. Goede kwaliteit, snelle levering
6 June 2025
Marijn
werkendam
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten!
In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken.
Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie!
We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.
Branch
Kantoor, Boeken