Pluspunten
Absoluut geen klachten.. Producten en service zijn tot nu toe altijd super.. Ben benieuwd hoe deze bestelling weer bevalt.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Ben zeer tevreden , goede producten en goed snel advies via whatsapp !
Pluspunten
duidelijk en snel
Pluspunten
Verkopers zijn gepassioneerd door bushcraft en trekking, hebben veel know how over het materiaal en geven enthousiast uitleg, zonder opdringerig over te komen. Een plustpunt. Goede en doordachte selectie van merken en materiaal, dat vervolgens verzorgd en aantrekkelijk opgesteld wordt in de winkel.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ein super cooler Shop und sehr nette Leute habe schon öfter bestellt und werde es gern wieder tun kann diesen Shop nur empfehlen.
VerbeterpuntenMir fällt da nichts ein alles in Ordnung.
Pluspunten
Alles top geregeld, goede prijs, volgende dag geleverd!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
topservice, snelle reactie
Pluspunten
Prima opvolging van de order. Snelle levertermijn.
Pluspunten
- snelle levering (volgende dag in huis) - zelf kiezen waar en waneer bezorging (PostNL) via de eigen website - goede producten tegen een nette prijs
Pluspunten
Geleverd wat ik gekocht had, precies goed, goede kwaliteit, snelle levering, duidelijkheid over levering, prima
Pluspunten
De prijs kwaliteit verhouding komt steeds dichter naar elkaar toe. Speciale survival middelen die nergens anders te halen zijn, zelfs bij knives and tools niet.
Verbeterpuntener zat insectenspray in die koel en droog moet worden bewaard. vermoedelijk was zowel de opslagmagazijn als de bestelauto oververhit waardoor de kwaliteit en houdbaarheid van het product aanzienlijk verminderde.
Pluspunten
Snelle levering, goed assortiment
VerbeterpuntenVeel te veel mailtjes! Maar liefst 6 nadat ik de bestelling heb geplaatst en dan nog eens 2 of 3 rond het verzenden. Veel te overdreven en ergerlijk. 2 is genoeg.
Pluspunten
Fijne website veel keus en snelle levertijd. Ik ben ontzettend blij met mijn dutch oven.
Pluspunten
Goede producten van goede kwaliteit
Verbeterpuntenik had iets bij de opmerking gezet en verwachtte er een reactie of antwoord op te krijgen, maar kreeg niets. Geen probleem verder, het product was geschikt voor waar ik m voor nodig had.
Pluspunten
Goed aanbod voor goede prijs. Duidelijke mails over voortgang. Levering conform afspraak.
Pluspunten
Kreeg keurig mail om de spullen af te halen en kon ter plekke nog iets kopen wat ik in de bestelling vergeten was. Helemaal Top.
Pluspunten
Schnelle Lieferung,alles Bestens
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.