Pluspunten
Kwalitatieve materialen. Grondige en vriendelijke online advies via chatbox. Prima levering op tijd. Heel fijn.
VerbeterpuntenQua levering: misschien een indicatie van wanneer het pakket komt. Of aflevering optie in een nabij gelegen postpunt. Dan hoef je niet thuis te blijven voor de levering.
Pluspunten
Snelle levering. Goeie deals voor outdoor materiaal
Pluspunten
Zeer tevreden over de snelheid van afleveren.
Pluspunten
ze denken erg met je mee
Pluspunten
Mijn bestelling kwam 27 uur na mijn bestelling aan, het pakket heeft honderden kilometers moeten afleggen voor het bij mij was, dus dit lijkt me een record tijd. Mijn producten kwamen perfect aan door de manier waarop alles is ingepakt. De communicatie over levertijd, producten, shop mogelijkheden en voorwaarden is helder en overzichtelijk. In het verleden hebben andere webshops er voor gezorgd dat ik amper wat durf te bestellen online, maar Bushcraftshop.nl herstelt dit gelukkig. Top bedrijf!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Bezorgd zoals afgespken
Pluspunten
Duidelijk, snel en goed
Pluspunten
Vriendelijk geholpen in de winkel ondanks dat ik geen afspraak had. Uitgebreide uitleg. Er werd echt de tijd voor je genomen.
Pluspunten
Snelle levering , duidelijke website en voorraad is voorraad Dus geen nalevering met lange wachttijden
Pluspunten
Veel internet bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Snel, duidelijk, goede info
Pluspunten
Top klanten service!
Pluspunten
goede producten en duidelijke website
Verbeterpuntenfysieke winkel openen in het Noorden ;-)
Pluspunten
Geweldig producten en snelle levering. Ik had mijn spullen al binnen voordat ik het besteld had.
VerbeterpuntenEen vestiging plaatsen in Zuid-Holland :)
Pluspunten
Plezierige en vriendelijke chat communicatie. Prima service en goed producten assortiment.
VerbeterpuntenToevoegen van een vergelijkingstool tussen vergelijkbare producten. Meer filter mogelijkheden per eigenschap van product toevoegen. Bijvoorbeeld gewichten, of pakvolumes, waterdichtheid, etc.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.