Pluspunten
Goede website; snel geleverd
Pluspunten
Goed product, snelle levering, prijs-kwaliteitverhouding is prima.
Pluspunten
Bijltje van Wetterlings besteld, dus met de kwaliteit zal het wel goed zitten. Via de website chat wist ik dat de bijl op voorraad was en werd ik vriendelijk geholpen verder. De bijl was de volgende dag bij mij, netjes ingepakt. Hele uitgebreide mogelijkheden voor verzending.
VerbeterpuntenIk denk dat jullie niet veel invloed hebben op de afhaalpunten van PostNL, maar die leveren niet bij de Albert Heijn XL hier om de hoek (met zeer ruime openingstijden) en dat zou wel heel erg handig zijn (maar bestellen via bol.com is dan natuurlijk wel nog een optie).
Pluspunten
Snelle levering met de mogelijkheid om verschillende vervoerders te kiezen of het ophalen bij een servicepunt. Voor mij als koper heel handig. Product was goed verpakt en voldeed aan verwachtingen. Communicatie vanuit Bushcraft was goed.
Pluspunten
Goede website, goeie prijzen, duidelijke afhandeling, vlotte levering precies op voorspelde tijd. Top.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, veel betaalmethoden en TOP SERVICE!!!
Pluspunten
Mooie spullen en veel keuze
VerbeterpuntenNu niet nee
Pluspunten
Heldere en duidelijk website. Er word goed gecommuniceerd over de status van de bestelling.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Pluspunten
Erg snel en goede levering
Ja hallo. Wij hadden een tas besteld met express delivery. Kwam ie alsnog een dag later. Erg jammer. Maar wel de goede tas. Thanks
Beste Nick, Bedankt voor je review! Erg vervelend dat je pakketje niet op tijd is aangekomen! Dat is natuurlijk nooit onze bedoeling. Ik heb het nagekeken en zie dat het pakket bij PostNL een dag is vertraagd door een sorteerfout. Jammer genoeg is dat iets wat wij zelf niet kunnen verhelpen, hoe graag ik ook zou willen. Het gaat om een foutje bij PostNL. Wel heb je voor Extra-Vroeg leveren betaald en deze dienst niet ontvangen. Omdat we door een fout bij PostNL onze leverbelofte niet zijn nagekomen ga ik je het volledige bedrag aan verzendkosten terugbetalen. Je hebt nu tenslotte betaald voor iets wat je niet gekregen hebt. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Gespecialiseerd in bushcraft benodigdheden. Vriendelijke klantenservice.
VerbeterpuntenDe webshop bevat hier en daar foutieve of ontbrekende product informatie.
Pluspunten
Veel keus, snelle levertijd. Goed werkende duidelijke website.
Pluspunten
Prettige communicatie
Verbeterpunten-
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.