Pluspunten
Ze doen gewoon wat ze zeggen. Maken geen loze belofte. levering gewoon de volgende dag terwijl ik aan het eind van de middag mijn bestelling had geplaatst
VerbeterpuntenGa zo door !!!
Pluspunten
zeer persoonlijk betrokken
Verbeterpuntenop een gezonde manier doorgroeien op de ingeslagen weg.
Pluspunten
snel geleverd goed verpakt
Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenNee
Gevraagd te leveren op postnl-punt OF, als het briefpost is, op huisadres. Resultaat : pakketpost op huisadres. Conclusie : er wordt niet gelezen, alles 'geautomatiseerd'.
Beste Paul, Bedankt voor je review. Vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad met de bezorging. Excuses hiervoor! We lezen wel degelijk de opmerkingen van de klant en passen de zending hier normaal gesproken ook op aan. In dit geval was je pakket aangemeld als briefpakje voor de brievenbus. Helaas bleek eind deze dag dat er door een storing geen briefpakjes konden worden verwerkt. We moesten toen met spoed alle briefzendingen omzetten naar pakketten. Hierbij is per ongeluk vergeten aan te geven dat je pakket naar de Jumbo moest ipv het huisadres. Excuses hiervoor, er was in dit geval sprake van een menselijke vergissing. Met vriendelijke groet, Erik van Bushcraftshop
Pluspunten
Snelle levering ,helemaal TOP !
Positive
Very good website, nice to consult, interesting product divided by appropriate category, Recommended
SuggestionsI did not find the english version of the website, maybe I was not so smart to find it, or there's no english version? Anyway online translator helps to understand and avoid mistake
Pluspunten
Wat leuk, een kaartje bij mijn bestelling.
Pluspunten
Snelle vlotte afhandeling. Kwaliteitsproducten. Overzichtelijke site. Prima.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Klantvriendelijk Duidelijk Vlot
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Na foute levering,snel oplossing geleverd
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Product niet op stock maar direct een tegenvoorstel zodat ik mijn bestelling vlot in huis had. Dat is pas klantgericht werken.
VerbeterpuntenMss zorgen voor afhaalpunt in België?
Pluspunten
Mooi assortiment.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Snel. Vriendelijk Betrouwbaar Goeie kwaliteit
VerbeterpuntenNull
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering, prijs en internetsite
VerbeterpuntenAssortiment mag altijd uitgebreider
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.