Pluspunten
duidelijk, goede logistiek, zeer adequate communicatie
geen, hou dit zo vast.
Pluspunten
Ik heb kussentjes gekocht. De kwaliteit ervan kan ik nog niet beoordelen. Het kopen en verzenden ging prima. Het contact verliep ook prima. Kussentjes sneller gekregen (was een langere levertijd omdat niet allen op voorraad) dan verwacht.
Pluspunten
correcte en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, correct en precies wat ik zocht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site. T-shirt in aanbieding, kwaliteit-prijs verhouding top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering, en goede comminucatie!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelstatus
Verbeterpuntenalles is prima!
Pluspunten
Vriendelijk, betrouwbaar, goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en juiste levering, dit in tegenstelling tot "Groupdeal.nl" die me een lege verpakking stuurden!
Verbeterpuntengeen bij deze levering
Pluspunten
Snelheid en zorgvuldigheid.
VerbeterpuntenRetourzending gratis.
Pluspunten
Perfect, het bestelde artikel was binnen een dag binnen. Kan niet beter.
Pluspunten
Goed en snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede producten. Goede service, en snelle levering.
Pluspunten
Gewoon goede service.
Pluspunten
supersnel geleverd.
Pluspunten
Duidelijke website met goede informatie en razendsnelle levering. Erg tevreden!
Pluspunten
We zijn goed geholpen. Duidelijke site met uitleg over producten. Meedenken met de prijs.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.