Pluspunten
Mooie overzichtelijke site, veel aanbod. Snelle levering, goed verpakt. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Staan altijd klaar voor uitleg
VerbeterpuntenIets breder assortiment
Pluspunten
ben zeer te vreden
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenTot nu toe kan ik er geen een verzinnen
Pluspunten
Snelle levering, kennis van producten
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit goed en tussentijdse communicatie over tijdstip levering duidelijk.
Pluspunten
Duidelijke communicatie.
Pluspunten
I called them from Germany by mail they answered always immediately. Also with the order there were no problems and they send it very fast. I will order my hammock in the middle of January because of their service and the quality of their products. Regards Bernd
Pluspunten
Goed advies, snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
Duidelijke winkel, goede categorieën, juiste marketing, liefhebbers van de produkten die ze verkopen, snelle levering.
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden
Pluspunten
Aanpassing leveringsadres: geen probleem
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenLeuke combie aanbiedingen aanbieden.
Pluspunten
Goed bereikbaar, snel antwoord, iets niet op voorraad maar wel betaald, zelfde dag nog creditnota en terug storting bedrag. Gewoon top!
VerbeterpuntenZo door gaan!
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.