Pluspunten
heel snelle reactie via de mail en snelle levering !
Pluspunten
Alles liep als een speer.
VerbeterpuntenDit niveau vasthouden.
Pluspunten
Zeer goede advies gekregen.
Pluspunten
Prima service!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, ook van iets wat niet direct in de collectie zit.
Pluspunten
maakte een fout bij bestelling goed geholpen door een medewerker en gecorrigeerd bedankt
Pluspunten
zeer snelle levering, product exact zoals beschreven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGeen idee
Beste Guido, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn natuurlijk erg blij met de 5 sterren voor 3 van de 4 onderdelen! Je gaf ons echter een kleine onvoldoende voor de kwaliteit, misschien was dit een vergissing, maar als er een probleem is met een artikel wat je hebt besteld dan horen we het graag. We lossen het graag voor je op! Met vriendelijke groet, Erik Bushcraftshop.nl
Pluspunten
vlot en snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles naar wens
Pluspunten
Goede service en persoonlijk
Pluspunten
Eerlijke levering.
VerbeterpuntenNb
Pluspunten
Supersnelle en goede levering en een goede communicatie via de mail. Zal hier zeker vaker bestellen en het bedrijf bij anderen aanbevelen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Dit is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Erik kent zijn koopwaar en geeft uitvoerig advies en tips. Er wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van de aangeboden goederen.
VerbeterpuntenAangezien de website niet altijd even duidelijk weergegeven wordt op een tablet zou een app zoals die van bijvoorbeeld Zalando wel een excellent idee zijn.
Pluspunten
Alles!
Pluspunten
Snel geregeld
VerbeterpuntenHad de verzendkosten vergoed ipv een benzine aansteker. Ik rook niet. Bij eerdere bestellingen nooit klachten, maar dit vond ik wel een dingetje.
Pluspunten
Goede afhandeling van Bestellingen en Retouneringen. Snelle levering Vriendelijke en klantgerichte benadering
VerbeterpuntenVoor zover ik kan zien geen. Tip: blijf zo doorgaan
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
VerbeterpuntenTip: vooral met deze enthousiasme doorgaan!
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.