Pluspunten
Zéér vriendelijke en snelle communicatie, en klant is werkelijk nog koning bij Bushcraftshop.nl. Top !!! Doe zo voort ;-) .
Pluspunten
Pluspunten
Mooi aanbod van outdoor- en survivalproducten en snelle levering.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
- Overzichtelijke webshop - Mooi assortiment, ook minder courante producten. - Snelle verzending - Prijzen marktconform - Verkoopt Warbonnet hangmatten!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De persoonlijke benadering. Bij geen gehoor bellen ze snel terug. Alles wat je nodig bent lijken ze te hebben. Top!
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntengeen tot nu toe
Pluspunten
Snel reageren op vragen, vlotte afhandeling van bestelling, zeer klantvriendelijk, artikelen van goede kwaliteit
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
snel en reageert op mail
Pluspunten
Snelle en duidelijke service
Helaas blijkt er in 1 van de kussens een weef fout te zitten. Hierdoor loopt er een scheur over bijna de hele lengte van het kussen.
Pluspunten
Supersnelle levering van goed geprijsde producten.
VerbeterpuntenAndere vervoerder? Die hadden weer eens "vertraging". Kan ook te maken hebben met de ligging van ons dorp.
Pluspunten
Alles snel en volgens afspraak geleverd. Kan niet beter.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
prachtartikelen voor een mooie prijs,verzending binnen een dag en zonder verzendkosten, Kortom een bedrijf om aan te bevelen
Verbeterpuntengeen op dze voet doorgaan alles top !!!!!
Pluspunten
Een defect toestel moeiteloos vervangt gekregen. Snel en vriendelijk geholpen
Pluspunten
Zeer betrouwbaar, eerlijke mensen en een goede service. Snelle levering.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Goede spullen en uitleg bij het product
Pluspunten
Snelheid van leveren.
VerbeterpuntenNiet zo erg veel mailtjes versturen..... Het lijkt wel een bombardement.
Pluspunten
Snelle, vlotte levering. Goede en duidelijke communicatie
Pluspunten
Fijne en snelle afhandeling.
Pluspunten
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Bestellen was eenvoudig. De bestelling werd snel en correct geleverd. Het product was zodanig verpakt dat er geen beschadiging kon optreden. Werd uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
Pluspunten
Snel geleverd. Goed verpakt.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.