Pluspunten
Goede communicatie, ook over de status van je bestelling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vlotte service
VerbeterpuntenBetere communicatie met het pakjesbedrijf zodat een eventuele aankomsttijd kan worden meegedeeld.
Pluspunten
snelle levertijd, je kan zien of hetgeen je wil nog in stock is. tevreden klant
Pluspunten
allemaal prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levert wat is toegezegd, van een kwaliteit nog beter dan prijs doet vermoeden en dat in een warpspeed tempo dat helemaal van deze tijd is!
Pluspunten
Fijne duidelijke communicatie
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Vandaag besteld; morgen geleverd ... ECHT WEL! zelfs in België! Prima service
Verbeterpuntennever change a winning team!
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen
Pluspunten
Goede communicatie tussen klant ... de spullen kwamen bij mij druppel gewijs binnen.. maar ik werd iedere keer goed op de hoogte gehouden. Spullen die er al wel waren werden alvast opgestuurd. Dit maakt Bushcraft voor mij zeer betrouwbaar
VerbeterpuntenZou er niet 1 weten. Het ging goed.
Pluspunten
Pluspunten
Snel en correcy geleverd. Een foutje van mij werd heel proactief opgelost en zorgde niet voor vertraging in de levering. Top!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Totaal geen klachten oog opmerkingen. Alles wordt snel en goed afgehandeld en de bestelling op de beloofde tijd geleverd
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede service. Beantwoord alle vragen. Komt met goede suggesties. Sneller geleverd dan aangegeven. En nog wat leuke extra's ontvangen bij de bestelling. Helemaal top.
Pluspunten
Levertijd zoals beloofd
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDit was de eerste keer dat ik iets heb besteld. Dus kan ik er verder nog niet over oordelen.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bushcraftshop.nl is dé webwinkel voor bushcraft, survival en outdoor producten! In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor al je buiten-avonturen. We leveren enkel kwaliteitsproducten van bekende én unieke merken. Bij Bushcraftshop winkel je veilig en vertrouwd en heb je de keuze uit de meest populaire verzend- en betaalmethodes. Je kunt rekenen op een snelle levering (gratis vanaf € 99,-), een zeer klantvriendelijke service en een flexibele 14 dagen retour garantie! We zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, de garantie dat je winkelt bij een betrouwbaar bedrijf.